Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi akit szó szerint kívánok.. De nem merek lefeküdni vele, mert megtudtam, hogy a hátam mögött nem dicsér inkább a negatívumot mondja el rólam, a szemembe meg a tenyerén hordoz. Jogos a félelmem?
Nincs közöttünk semmi, de ha úgy adódna a dolog akkor belemennék mert szó szerint kívánom ezt a férfit.
De félek, hogy ha már most negatívan beszél rólam másnak akkor mi lesz ha véletlen nem teljesítek jól az ágyban?
Egyébként én szűz vagyok még, ő viszont már nem.
Álom férfi a számomra…..
Akitől hallottad, hogy negatívumot mond rólad, az megbízható, vagy neki is kéne a pasi?
Egyébként ezek alapján nyilván nem, kétszínű bunkónak tűnik (amennyiben megbízható, akitől hallottad).
Saját füleimmel hallottam, amikor barátnőm próbára tette telefonon az én kérésemre.
Először mástól hallottam és megszerettem volna róla bizonyosodni, hogy valóban igaz e, hogy így beszél rólam a hátam mögött.
Egy elhasznált valami akarsz lenni egy mocskos lelkuletu valakinel? Ez a baj a mai fiatalsaggal.. akinek nem kene oda dobjatok magatok , aki megerdemelne azt eltaszitkatok
. Lelkileg betegek vagytok es mentalisan vissza maradottak.
Olyan xar lesz az első, hogy életre megutálod a szexet, mert ez egy bunkó és csak kihasznál. Utána meg mindenkinek elmeséli, hogy milyen volt és hogy nézel ki pucéran.
De persze, feküdj le vele, hisz nedves a bugyi tőle.
Ezért gondolja azt sok pasi, hogy minden nő a bunkókra bukik, aki megtapossa. Nem mind. Csak a buta libàk. Értve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!