Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen a fiú/férfi szépségideál?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le hogy nektek milyen egy szép férfi.
Milyen számotokra a fiú szépségideál.
Kérlek írjatok kort is. Érdekel
2022. nov. 5. 11:18
1/5 anonim válasza:
Aki hasonlít Corey Taylorra, legjobban így tudnám leírni.
19L
2/5 anonim válasza:
Barna haj, barna szem, magas és vékony testalkat
3/5 anonim válasza:
Jason Momoa test és magasság, Johnny Depp arc, Colin Farrell farokkal :P
4/5 anonim válasza:
Mivel én magas vagyok meg imádok sportolni így nekem a magas sportos fiúk jönnek be +nagyon tetszik, ha valakinek nem átlagos haja van (marmint csak magyarországon nem olyan elterjedt mert pl tiktokon úgy látom hogy amerikában kb minden 3. fiúnak olyan haja van), tehát az olyasmi tetszik mint ami pl nekik van : Ross Lynch, Dusty Stromer, Chase Stokes (neki leginkább az mint ami az OBX-ben volt)
16l
5/5 anonim válasza:
Barna szem és szőke haj sportos megjelenéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!