Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem jól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem jól, hogy elköltözik az országból?

Figyelt kérdés
Tudtuk, hogy el fog menni, szóval ez nem váratlan hír, viszont engem nagyon megvisel még így is. Pár hónapja vagyunk együtt, de nagyon érzékeny lelkű vagyok és a párkapcsolati dolgok könnyen ki tudnak billenteni az egyensúlyomból, ezért próbálok preventív módon felkészülni, hogy ne omoljak össze, hogyha elmegy 1,5 hét múlva.
2023. jan. 11. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

De később is haza tudna költözni, nekem a párom miatt megérne itthon maradni, ha utána együtt mennénk ki külföldre. Az, higy max 1-3 évig kevesebbet keresek, na és ? Utána ketten tudjuk építeni a közös jövőt.

Ezért mondom, hogy nem volt ez nagy szerelem részéről.

2023. jan. 12. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Én azt nem értem, hogyha egyszer tudod, hogy ragaszkodó vagy, nehezen lépsz túl egy kapcsolaton akkor minek voltál vele, miért pazaroltad rá az érzéseid, energiád.

Mert az egy dolog, hogy tetszik blabla de ha egyszer tisztában vagy vele, hogy itthagy akkor minek a szösznek teszed ki magad szenvedésnek egy olyan pali miatt, akinek nem vagy oly fontos? Nem értem komolyan.

Ha ő tényleg akarna téged megpróbálná megoldani a helyzetet, hogy együtt legyetek, de mivel ő ezt nem teszi egyértelműen csak ideiglenes kikapcsolódás voltál számára.

2023. jan. 12. 12:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Nem tudom megmondani. Persze magyarázgattam magamnak és a barátaimnak hogy nem leszek rosszul, de én is tudtam, hogy csak süketelés.
2023. jan. 20. 11:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!