Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik nővel járnál a Születet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nővel járnál a Született feleségekből?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 20:40
A kérdező szavazást indított:
Edie
Gabrielle
Lynette
Bree
Susan
17 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Nem kell a háttérsztorira figyelni, csak személyiség/viselkedés és megjelenés alapján érdekel.
2023. jan. 10. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:
13%
Mind k.rva volt 😄😄😄
2023. jan. 10. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem sok férfit ismerek aki látta a Született feleségeket :D

De én nőként azt mondanám külsőre Gabi. Belsőre (ismerve háttérsztorikat) Lynette.

2023. jan. 10. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Hű, ez de gagyi sorozat volt, anyám nézte anno. Bár ANNYIRA nem gagyi, mint a grészklinika!

Nem ugrik be melyikük melyik, a barnahajú középkorú meg a vörös is szépek voltak, a szőke meg a latina nem voltak annyira szimpatikusak.

2023. jan. 10. 20:47
 5/15 anonim ***** válasza:
91%

4-es:

A kérdező nem a véleményedet kérdezte a sorozatról, hanem a szereplők külsejéről.

Megtarthattad volna magadnak, hogy szerinted mi gatyi és mi nem. Főleg, hogy igazából nem is láttad, csak részleteket belőle max. Ennyi erővel hidd el, én is tudnék olyan sorozatot lebőgni amit te tuti szeretsz én meg sose láttam. Nem esne jól, nem igaz?

Másfelől fél perc lett volna kigooglezni a szereplőket és kinézetüket.

2023. jan. 10. 20:51
 6/15 anonim ***** válasza:
7%

5.

Nyugodtan tedd meg.

Fikázható sorozatok, amiket kedvelek, vagy kedveltem valaha:

Monk

Chernobyl

Lost

Ed Edd n Eddy

Simpson család

Futurama

Rick és Morty

3 jóbarát és Jerry

Esti Showder Fábri Sándorral

Rém Rendes család, főleg a könyvtáras rész

Turpi Úrfi

The Big Bang Theory

Rossz PC játékok

AVGN

Pasik

Star Trek Voyager

2023. jan. 10. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
8%

5.

De amúgy tényleg nem volt szép tőlem, de már úgyis mindegy. Adok magamnak egy virtuális leszidást!

2023. jan. 10. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Nyilvan mindegyik pasi Gabriellet valasztotta,de nektek nem fontos a tokeletes kulso ugye
2023. jan. 10. 21:01
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

8.

Ha pedig valaki mégsem, "az nem ér!!! (biztosan hazudik!)" - igaz?

2023. jan. 10. 21:02
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
#8 szerintem a kort (is) nézték :D Eva Longoriának nemcsak a karaktere, hanem a valós életkora is 10-15 évvel volt kevesebb mint többieké. Ő asszem 75-ös, a többiek 1961 és 65 közöttiek (Bree volt a legidősebb!).
2023. jan. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!