Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége tényleg csak azért van együtt valakivel,mert jobban nem kaphat meg?
Ló nincs jó a szamár is alapon vannak kapcsolatban, közben meg az insta csajokra vágynak,de tudják,hogy olyat nem kaphatnak meg,ezért beérik egy egyszerű nővel is
Anonim az oldal, nem kell kamuzni :)
Hetero nő vagyok, tehát nem.
Szerinted egy lánybarát kinyalja a valagadat?
Szerintem a tobbseg tulzas, de vannak ilyenek. Kulso szemmel te lehet annyit latsz egy kapcsolatbol, hogy nem neznek ki eleg jol a felek, de valojaban az egyutt toltott ido minosege sokkal tobbet szamit.
Nyilvan en is latok ferfiakat, akik jokepubbek a baratomnal, de nem mondanam, hogy azert vagyok vele, mert a jokepubbnek nem kellenek, tekintve, hogy nem is probalkoztam be nala es nem is ismerem, fogalmam sincs, milyen lenne vele egy kapcsolat. Ha nem szeretnek a baratommal lenni, probalkoznek masnal. Nem vagyok szent se szivbajos, leptem mar ki kapcsolatbol egy masik miatt, mert elegedetlen voltam es a masik jobb volt. De a “mindig van jobb” csak akkor problema, ha az aktualis nem eleg jo. A kavefozomnel is van merfoldekkel jobb, de nem veszek ujat, amig ez mukodik, pedig tudnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!