Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14-15 éves fiunak ha alap helyzetben 10cm és felizgult állapotban 13cm a farka az jó/rossz/ciki/arányos/nem meglepő a korához képest/betegség?
Figyelt kérdés
U.I.: Csak és kizárólag a pozitív értékű megjegyzéseket veszek tudomásul.2010. okt. 2. 19:39
21/27 anonim válasza:
Ezt utálom a legjobban... ha egy lány egy másik lányt megdicsér, hogy milyen jó ember is ő, akkor mindenki meghatottan mosolyog, de ha két fiú teszi ezt, akkor már melegek. Nem értem, miért fajult el ennyire a társadalom a szexizmusba? -.-"
22/27 anonim válasza:
hát szerintem neked már nem fog nőni.
13-14 éves korom óta ilyen mikro pénisszel rendelkezem.
19 vagyok most és csak 13-14cm és 5centi a legszélesebb részén.
Nem gyengén gátlásos és lelki bajos vagyok miatta. Majd mikor idősebb leszel mint én rájössz mekkora nagy átok.
Ha kigyúrt vagy és izmos mint állat tudod ellensúlyozni , sajnos én ez sem vagyok.
Genetikai hulladékok vagyunk :D
23/27 anonim válasza:
kedves utolsó: nem biztos, hogy a te alapodon kell nézni, hogy az övé fog-e nőni vagy nem. Ez attól függ, milyen géneket örökölt anyai és apai ágról.
24/27 anonim válasza:
mondtam én , hogy úgy nézze ?
most nézheti úgy amíg ilyen nem? ha megnő akkor legyen büszke :)
25/27 anonim válasza:
Nemigazán fog már nőni, kispö cs maradsz.:)
De gyereket ekkorával is lehet csinálni.
Ha homár vagy, akkor ez előnyös is lehet, mert te leszel a lány és mehettek vonatozni.
26/27 A kérdező kommentje:
"Genetikai hulladékok vagyunk :D" Lehet hogy te csupán ennyire becsülöd magad, de én igenis többre. Ha nől akkor nől, ha nem akkor nem. Biztosan akad valaki aki nem csupán azért szeret mert nekem ekkora. Én sem vagyok egy kigyurt állat, de kondozni szoktam és izomban sincs hiány :)
2010. okt. 3. 22:49
27/27 anonim válasza:
5. sértés, ugyanaz még mindig... ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!