Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogalmazzak, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogalmazzak, ha nem szeretnék tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés

Bonyolult. Igazából nem is tudom, hogy ismerkedés volt-e, vagy csak unatkozik és azért beszélgetünk rendszeresen. Egyértelműen ismerkedéses üzenetnek tűnt, de randizni sosem hívott. Amikor elsőnek elhívott találkozni, akkor meg kellett nézzem aktivistaként, majd később beszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, beültünk egy kávézóba, majd sétáltunk. Vicces volt, és nagyon cuki. Legközelebb megkértem egy szívességre, emiatt találkoztunk. 3.találkozás előtt azt mondta, hogy több szabadideje lesz, és várja a találkozást. Nektek ebből mi jön le? Mert nekem egyértelműen az, hogy többet akar. Bezsongtam, készültem a 3.találkozásra, de nem jött össze, pedig lett volna alkalom rá, ha igazán akarja.

Ezek után megint történt valami, ami valahol bántó volt számomra, szintén ugyanilyen jellegű, hogy beletettem az erőfeszítésem, ő meg szinte egyáltalán. Most úgy van, hogy majd találkozunk valamikor, de nekem elment a kedvem. Ha simán azt mondom nem szeretnék, meg fog lepődni és kérdezget majd, hogy mi a baj.

2023. jan. 8. 08:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
"Nem szeretnék tovább ismerkedni."
2023. jan. 8. 08:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Ez így nagyon bunkó, kiröhögne.
2023. jan. 8. 08:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Saját magamból indulok ki: ha valaki érdekel, akkor keresem a társaságát.

Mivel már találkoztatok, szerintem nem akar igazán téged vagy csak barátként tekint rád.

2023. jan. 8. 08:27
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Nem akarsz vele tovább ismerkedni, röhögjön, ha kedve tartja!

Miért érdekel, mit gondol? Őt se érdekli, te mit gondolsz vagy teszel.

2023. jan. 8. 08:27
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem bonyolult, rémesen egyszerű. Annyira nem érdekeled, hogy döbbenet. Te meg itt lelkizel valamin, ami nem is létezik. Keress más elfoglaltságot és ha keres, pont nem érsz rá, aztán annyi. Nem fog a szívéhez kapni.
2023. jan. 8. 08:28
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem olyan egyszerű, mint már mondtam. Korábban kint tanultam az egyetemen, akkor kezdtünk el beszélgetni. Leghamarabb 1 év után tudtunk találkozni, és az alatt rendszeresen beszélgettünk. Nem mondhatom neki csak úgy, hogy ennyi. Nem engedné a lelkiismeretem. Ennyivel tartozom.
2023. jan. 8. 08:34
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem tartozol te semmivel sem.
2023. jan. 8. 08:35
 8/19 A kérdező kommentje:
7.Lehet, hogy Neked nincs empátiád, nekem van.
2023. jan. 8. 08:36
 9/19 A kérdező kommentje:
5. Annyira nem érdeklem, hogy döbbenet? Akkor miért beszélünk állandóan? Ha kérdezi nem érek rá. Aham, engem fog hülyének nézni, hogyha mindig ezt fogom válaszolni. És jogosan!
2023. jan. 8. 08:39
 10/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem gyorsitanék a tempon. Meghagynám hogy ő iranyitson.akkor megtudnam merre akar velem haladni. Kozben ismerkednék másokkal is.
2023. jan. 8. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!