Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogalmazzak, ha nem szeretnék tovább ismerkedni?
Bonyolult. Igazából nem is tudom, hogy ismerkedés volt-e, vagy csak unatkozik és azért beszélgetünk rendszeresen. Egyértelműen ismerkedéses üzenetnek tűnt, de randizni sosem hívott. Amikor elsőnek elhívott találkozni, akkor meg kellett nézzem aktivistaként, majd később beszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, beültünk egy kávézóba, majd sétáltunk. Vicces volt, és nagyon cuki. Legközelebb megkértem egy szívességre, emiatt találkoztunk. 3.találkozás előtt azt mondta, hogy több szabadideje lesz, és várja a találkozást. Nektek ebből mi jön le? Mert nekem egyértelműen az, hogy többet akar. Bezsongtam, készültem a 3.találkozásra, de nem jött össze, pedig lett volna alkalom rá, ha igazán akarja.
Ezek után megint történt valami, ami valahol bántó volt számomra, szintén ugyanilyen jellegű, hogy beletettem az erőfeszítésem, ő meg szinte egyáltalán. Most úgy van, hogy majd találkozunk valamikor, de nekem elment a kedvem. Ha simán azt mondom nem szeretnék, meg fog lepődni és kérdezget majd, hogy mi a baj.
Saját magamból indulok ki: ha valaki érdekel, akkor keresem a társaságát.
Mivel már találkoztatok, szerintem nem akar igazán téged vagy csak barátként tekint rád.
Nem mindegy? Nem akarsz vele tovább ismerkedni, röhögjön, ha kedve tartja!
Miért érdekel, mit gondol? Őt se érdekli, te mit gondolsz vagy teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!