Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Összejöttem egy olyan sráccal, akinek nagyon tetszettem külsőleg.

Eléggé felszínes a srác, mert nagyon fontos neki a külső és a pénz is, mindig azt nézi ki mennyire visel márkás ruhát.

Én nem öltözöm folyton márkás ruhába, nem ezt nézem és ez nem is volt szimpatikus soha benne.

De ezen kívül sok más miatt megszerettem, ezért eltöltöttem vele egy estét.

Ezt követően azonban már nem tetszettem neki, hiszen nem vagyok tökéletes, habár ő sem az. Nem is lett folytatása a dolognak, ráadásul még kritizálta is a külsőmet.

Ez nagyon megviselt, viszont emiatt elkezdtem sokat edzeni és szerettem volna bebizonyítani neki, hogy tudok nagyon jó csak is lenni.

Viszont most megtudtam, hogy a srác plasztikáztatni akarja magát, ezért teljesen elment az önbizalmam. Mert én nem fogom műttetni magam, de attól félek így nem fogok már soha újra tetszeni neki. Gondolom ezek után csak a hasonló plasztikázott nők jönnek majd be neki.

Szerintetek hogyan tegyem ezen túl magam, mert én szerettem volna tetszeni neki és olyan nagy csalódás volt, amikor már nem kellettem neki.

Hozzá teszem jelenleg én lányban helyesebb vagyok, mint ő pasiban.

Ti mit tennétek a helyemben?

Sajnos még mindig szeretem, és nem tudtam még elfelejteni.

2023. jan. 7. 23:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Én a helyedben keresnék olyan férfit aki tisztel és nem várna el ilyesmit, vagy nem csak szimplán a felszínes dolgok érdekelnék és mondjuk elfogadná a külsőm.
2023. jan. 7. 23:15
 2/28 A kérdező kommentje:

Igen csak az a baj, hogy még nem múlt el az érzésem iránta.

Azt sem értem hogy szex előtt nagyon tetszettem neki, de utána már nem és ez miért volt így.

Volt aki azt mondta amiatt szólt le engem, mert valójában magával van baja. Amit lehet az is bizonyít, hogy műttetni szeretné magát.

De olyan rosszul esik az egész, mert nem tudtam neki visszaadni azokat a bántásokat amit tőle kaptam.

Aztán ha plasztikáztatja magát, lehet majd még beképzeltebb lesz.

2023. jan. 7. 23:22
 3/28 A kérdező kommentje:
És a sértegetéseire nem is reagáltatok volna?
2023. jan. 7. 23:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

"De olyan rosszul esik az egész, mert nem tudtam neki visszaadni azokat a bántásokat amit tőle kaptam."

Ez az ami nem fog előre vinni. Az érzések pedig el fognak múlni, csak kerüld el az illetőt és zárd ki az életedből. Akkor fogsz a legjobban járni igazából.

2023. jan. 7. 23:28
 5/28 anonim ***** válasza:

Az tök jó, hogy edzel. De magadért tedd, magadnak akarj tetszeni, ne neki! Te is tudod, hogy ez a srác nem ér ennyit. Ráadásul nagyon kritikus, még magát se tudja elfogadni.

Látod, hogy szép vagy, eszedbe ne jusson miatta plasztikázni.

Biztos megfordulnak utánad más fiúk is, lesz még normális kapcsolatod. Erre az éretlen és üres pasira rá se hederíts, zárd ki az életedböl.

2023. jan. 7. 23:36
 6/28 A kérdező kommentje:
Szerintetek aki ennyire felszínes, az lehet hogy a lelke, érzelem világa kissé szegényes?
2023. jan. 7. 23:40
 7/28 anonim ***** válasza:

Ez egy f.szkalap már ne is haragudj! Te pedig egyáltalán nem ismered a férfiakat! Egyetlen numerára kellettél neki, amit simán megszerzett egy naiv kislánytól…. Aki nagyon nincsen rendben önmagával és nem tud mércét állítani !

Ez a kis nyápic meg ahelyett, hogy alkotna, létrehozna, védelmezne, inkább magát plasztikáztatja, mint egy nő!

Szerintem irtó gyorsan tedd ki ezt szerencsétlent az életedből, és keress egy normális, igazi férfit. Első lépésben azonban magadba fektess, mert így csak az ostoba, alacsony oktávon működő páviánok fognak megtalálni.

Szexet meg ingyen nem adunk senkinek, pláne annak, aki fontos! Bizonyítson először, feszítsd keresztre!

2023. jan. 8. 00:30
 8/28 anonim ***** válasza:

“ Szerintetek aki ennyire felszínes, az lehet hogy a lelke, érzelem világa kissé szegényes?”

Ez téged hol érdekel?! Az, aki nem tisztel és nem üti meg a mércét röpül.

2023. jan. 8. 00:32
 9/28 anonim ***** válasza:
Olyan kocsi után ne fuss ami nem vesz fel. Majd jön a másik.
2023. jan. 8. 06:24
 10/28 anonim ***** válasza:

Az ilyenek nagyon éretlenek. Gyomorforgato az egész.

Volt kapcsolatomban nekem is volt már megfelelési kenyszerem bombanő lettem mellette erre akkor is összejött utanam egy olyan vidéki tipusu magára nem adó tehénnel.

Ott engedtem el a megfelelési kényszereket. Azota egy pasi nem szolhat be nekem.

2023. jan. 8. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!