Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt már dolgotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már dolgotok olyan pasival aki csak szexre volt szuper?

Figyelt kérdés
Olyan pasikra gondolok akiket kívántatok, élvezet volt a szex, de úgy gondoktátok hogy másra nem alkalmas, főleg nem kapcsolatra. Mi a különbség az ilyen pasik között, és az olyanok között akik társaságra tökéletesek, de a szexet nem tudnátok elképzelni velük. Volt már hogy mindkét véglet megsértődött amiért csak az egyik szerepre tartottátok alkalmasnak?

2023. jan. 7. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
nem volt, undorodom az olyan testiségtől ahol nem tudnám szeretni a partneremet.
2023. jan. 7. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt, de nem szándékosan.

Még az egyetemen volt egy csoporttársam. Magas, izmos, szőke hajú modell pasi. Rengeteg nővel volt előttem. Nagyon értelmes volt, amire akkor jártunk, az már a 2. szakja volt. Rohadt sok témához hozzá tudott szólni, sokat beszélt. Az értelmi szintjével és a külsejével együtt megvett kilóra. Én kapcsolatban gondolkodtam, elvileg ő is, bár az utóbbiban nem vagyok biztos, de sose derült ki egyértelműen, hogy ő csak szexet akart volna.

Nos, kb. egy hónapig bírta az izgalmas, jókat beszélgetős, jó fej énjét tartani, utána előjött az igazi arca. Egy érzelmi sérült, éretlen kisfiú volt legbelül, amit agresszív, önimádó viselkedéssel próbált palástolni, csak olyan sz.arul ment neki, hogy napi szinten hiteltelenítette el önutálat rohamokkal. Szóval kielemezte, hogy ő nem egy szerencsétlen "csicska", ő ennyit meg annyit tapasztalt a világból, ő mindent jobban tud, ő tudatosan fejleszti magát, ő az isten kb., aztán jól összeveszett velem, pár óra múlva meg változott egy jó nagyot a hangulata, akkor meg arról beszélt, hogy mekkora 0 senki, hányan tették tönkre, nem tud normális lenni, stb. De mindezt elfelejtette a kövi nárcizmus rohamnál. :D

Mindeközben már érzelmileg bántott engem, ami elég kemény volt egy éppen alakuló, 1 hónapos kapcsolatban (mi a franc lett volna később?).

Rohadt gyorsan otthagytam.

Viszont, a szexben érezni lehetett, hogy tapasztalt, és mivel értelmes, nemcsak dugott ész nélkül, mint valami gorilla, hanem tudatosan örömet próbált szerezni, felhasznált mindent, amit tanult és megfigyelt a női testről.

Én akkoriban 21 éves voltam, és nem voltam laza szex terén, fel sem merült, hogy csak úgy a vakvilágba élvezkedjek, és azzal telt a kamaszkorom (ami akkor még nem volt távoli emlék), hogy még tapasztalatlan szűz lányként is leribiztek minden sz.arért. Szóval még azzal is hadilábon álltam, hogy el bírjam engedni magam szexnél. De ez a pasi tudott orgazmust okozni még így is.

Azóta eltelt 10 év, és már egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam, és ki vergődne adott esetben, hogy rib_anc vagyok, szóval, ha szingli lennék, akkor simán jó lenne nekem szexre egy ilyen srác, aki jól néz ki, értelmes, érdekli a partner élvezete, de ugyanakkor a természete kiállhatatlan.

De...

1. Csak addig lenne jó szórakozni, amíg nem találok normális férfit.

2. Remélem, hogy soha az életben nem leszek többé szingli. :) (nem sokkal az említett srác után megtaláltam a párom, akivel immáron 10 éve vagyok együtt)

2023. jan. 7. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
És a jelenlegi pàrod van olyan jó szexben mint az a sràc?
2023. jan. 9. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Még sokkal jobb.

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy 10 év alatt hány olyan szex volt, amikor ne lett volna legalább 2 orgazmusom (leszámítva az első 3 hónapot, mert akkor össze kellett még szokni, meg ő még szűz is volt).

2023. jan. 9. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. jan. 10. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!