Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet azért utálni, haragot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért utálni, haragot mutatni iránta, mert szereted?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult, de remélem érthető.
2023. jan. 6. 19:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem érthető...
2023. jan. 6. 19:08
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Csak lelki sérülteknél divat ez.
2023. jan. 6. 19:12
 3/22 A kérdező kommentje:

Utálod, haragot mutatsz, mert megbántott, de szereted ,mert különleges embernek tartod, még nem ismertél eddig ilyet.

Ez miért lelki sérültre utal?

2023. jan. 6. 19:25
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagy?
2023. jan. 6. 19:32
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert normális embernek a cselekedetei összhangban vannak azzal, amit érez.
2023. jan. 6. 19:32
 6/22 A kérdező kommentje:

22

2023. jan. 6. 19:35
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton nem jatszmázom.

Én akkor csináltam hasonlót, mikor védtem magam az illetőtől, mert nem tudtam hogy kezelni a helyzetet.

Bár akkor sem haragot mutattam irányába, inkább csak ignoráltam.

A lényeg, hogy ez védelmi reakció is lehet, bár felnőttként már kicsit cinkes.

2023. jan. 6. 19:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az intenzíven csapongó érzelmek csak a romantikus ponyvaregényeknek állnak jól, a valóságban ez inkább beteges.
2023. jan. 6. 19:37
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez túl gyerekesnek tűnik. Ha szereted akkor szeresd, ne komplikáld túl. 😀
2023. jan. 6. 19:51
 10/22 anonim ***** válasza:

Ambivalens érzéseknek hívják ezeket,Catullus:Gyűlölöm és szeretem című műve nyomán.

Egyébként tényleg túl irodalmi és teátrális ez,ha szereted az illetőt,miközben megbántott, akkor jobb elfelejteni előbb-utóbb.Sajnos semmi értelme mutatni a haragodat felé,úgy,hogy bele vagy zúgva.Jóvá tenni nem nagyon lehet,ha valaki mélyen megsebzett,így még ha ennek hatására bocsánatot is kérne,akkor sem lenne semmi ugyanaz.Szóval,semmi taktika, haragot és szerelmet is hagyni kell elilanni,hiszen ennek a játéknak semmi értelme.

2023. jan. 6. 22:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!