Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők véleményére lennék kíváncsi, hogy ti mennyire vagytok elégedettek a férfi felhozatallal?
Biszex vagyok.
Egy az egyben átálltam a nőkre, miután életem nagy részében kizárólag férfiakkal randiztam.
Love.hu-t használok és amíg nem állítottam be, hogy csak nők írhatnak, az üzeneteim nagy része annyiból állt hogy “küldj pucér fotót”, “dugunk?”, “hármashoz keresünk nőt”. Ez utóbbi különösképp felb…sz mert a bemutatkozóm első sorában ott van, hogy nem érdekel és nem is fogok résztvenni ilyesmiben.
A jelentkezők 95%-a kuka az első megnyikkanásuk után.
Aztán a maradék ötből lefaraghatjuk a FWB keresőket, házasokat, hogy utána kiderüljön az első randin, hogy szerinte egy kávé áráért minimum hagynom kell, hogy fogdosson, de jobban örülne, ha legalább orális örömökben részesíteném.
32-es tökéletesen jól leírtad a valóságot. Közben meg megy a rinya, hogy a nők nem akarnak ismerkedni. Nem is értem miért csodálkoznak ezen, hiszem tárgyként tekintenek ránk.
Minap is rám írt itt egy hímnemű priviben. A levél abból az egy mondatból állt, hogy küldjek neki képet magamról.
Persze lehet ismerkedni, csak sok idő és türelem szükséges ahhoz, hogy az ember normálisat találjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!