Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet? Ti mire gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet? Ti mire gondoltok?

Figyelt kérdés
A sztori a következő 4evig éltünk együtt a volt barátnőmmel. 6honapja szakítottunk vagyis én vele. Mivel a kereszt lányom kereszt anyja így úgy gondoltam néha néha beszelgethetunk. De kezdtem el engedi a beszélgetős sztorit Mivel láttam hogy ez nem jó neki és így nem fog menni neki. 4honapja van egy új barátnőm. A volt csajom folyamatosan irkált meg panaszkodott hogy miért nem írok neki vissza. 6napja küldött egy olyan üzenetet hogy üres legbelül mindenkiben engem keress olyat akire feltud nézni stb stb... Még ilyen szerelmes búcsú zenét is küldött. Tegnap már azt írta hogy szerelmes talált valakit . De ennek ellenére olyanokat írogat hogy mindig én leszek a nagy szerelme a családja de most már muszáj elengednie. Kicsit felkavarta az érzéseimet. Miért lehetséges.?

2023. jan. 5. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mert már mással van.
2023. jan. 5. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
71%

Mit jelentett neked a keresztapaság, és mit jelent a szülőknek?

Miért tett keresztszülővé barátot és barátnőt, pasit és csajt anyuka és apuka?

Ha nem vagytok vallásosak, nem is kéne bohóckodni kereszteléssel. Vagy komolyan gondoljátok, vagy nem...

2023. jan. 5. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is keresztanyja vagyok valakinek és a keresztapa nem az ismerősöm, és semmi szükség rá hogy tartsuk a kapcsolatot. A gyerekkel kell tartani a kapcsolatot, nem egymással.
2023. jan. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!