Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem a neten találta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem a neten találta meg a párját, hol ismerte meg?

Figyelt kérdés
Egy ideje foglalkoztat a kérdés. Egyre inkább úgy látom a netes társkeresés időpocsékolás. A környezetben nem nagyon vannak lehetséges jelöltek, a munkahelyemen is csak férfiakkal találkozom. Ráadásul egyedülálló apuka vagyok...
2023. jan. 5. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Ird be a keresőbe az egyedülálló anyukat :)

Par hete társat keresett itt v.ki , aki szintén egyedül neveli a gyerekét ;)

2023. jan. 5. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Igaz, hogy most nincs senkim, viszont anno a 6 évet velem töltött barátnőmmel egész elképesztő módon ismerkedtünk meg.

Bejelölt myvipen (:D), és elkérte az MSN-em (:D). 2 hétig beszélgettünk, aztán találkoztunk. Személyesen megkérdeztem, hogy miért írt rám. Kifejtette: egy fiút keresett, akit a buszon látott, de semmit nem tudott róla, csak hogy hol száll le, meg saccra a korát. A megállónál 2 iskola is volt, részletes kereséssel végignézett mindenkit azokból az iskolákból, és végül megtalálta - én voltam az.

2023. jan. 5. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem próbáltam a netes társkeresőt és sok rosszat is hallok róla, de rengeteg ellenpélda is van. Szóval szerintem nem reménytelen. Annak akinek nincs a munkahelyen lehetősége, nem jár bulizni, vagy különböző programokra. Esetleg barátai sincsenek sokan, annak nem marad nagyon más opció.

Akikkel együtt voltam eddig, azokat munkahelyen meg baráti társaságból ismertem meg egyébként. Csak hogy a kérdésre is feleljek.

Én nem nagyon hiszek a netes keresőkbe.

2023. jan. 5. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

2 Jaj, nagy nyomozok tudunk lenni, ha akarunk XD Az enyem kicsit egyszerubb sztori, en a munkahelyen (oven) ismertem meg a paromat, de ott meg csak latasbol. Mar felmondott, mielott beszeltem volna vele. (Nem tudtam, hogy felmondasi idot tolt, kb 3 het volt az az idoszak, mikor eloszor lattam es mire lelepett, ha tobb idonk lett volna, elobb-utobb biztos beszelek vele eloben.) A kolleganojenek tudtam a keresztnevet, valahogy megtalaltam ot Facebookon es az o ismerosei kozott a jelenlegi paromat es akkor irtam neki.

De egyebkent a legtobb randim nekem munkahelyrol volt, bar en vegyes kornyezetben mozgom altalaban.

2023. jan. 5. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
Írtam privàtban neked kérdezö.😊
2023. jan. 5. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Kettőt szervezett, csoportos kirándulason, eggyel egy bizonyos közösségnek szervezett klubban, egyet a mellékállásomban, és egyet közös hobbi révén.

N

2023. jan. 5. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Egyet uszodában, kettőt a munkahelyén, ahova én rendszeresen jártam,(egyébként ugyanaz az iroda volt, 3 év különbséggel) egyik abban a házban lakott ahol én, kettőnek dolgoztam, kettőt edzésen, egyet nyelviskolában, egyet közös ismerős mutatott be.
2023. jan. 5. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

#3-al értek egyet.

Vagy megpróbálja neten vagy lehet, hogy egyedül marad.

Ha munkahelyen nem, sport nincs, barátok társaság buli nincs, akkor nagyon lecsökken a lehetőség.

Max üzletekben futhatsz össze valakivel de ott meg nem igazán akar senki.

Szóval hacsak nem vagy nagyon jóképű akkor kevés a lehetőség

2023. jan. 5. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Helyileg egy buliban, de baráti körön keresztül.
2023. jan. 5. 23:47
 10/11 Cpt_Obviously ***** válasza:
Csapattársam mutatott be a barátnője barátnőjének
2023. jan. 6. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!