Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy velem nem volt komoly a kapcsolata, de az utánam következő nővel meg pár hónap múlva összeházasodtak?
Az exemmel is még anno nagy nehezen jöttem össze, mert ő is exe mellett írogatott nekem, de mikor kibékültek, minden jó volt köztük, akkor nem írt. Csak írt akkor, nem találkoztunk, de akkor mikor végleg ott hagyta az exét összejött velem. Engem is folyamatosan átvert, még a facebookról is levette a kapcsolati státuszunkat is, mikor nem is szakítottunk, nem is történt semmi. De mikor együtt voltunk is a 4 hónapra azt mondta, hogy az semmi idő, majd utána nem sokkal ott is hagyott.
Majd mikor ott hagyott, rá egy 9 hónappal már megismerkedett mással, akivel 1 hónap járás után, már egy gyereket is összehoztak, 4 hónap járás után már az esküvő is megtörtént. De mikor megházasodott az exem rám írt, de sose írtam neki vissza választ.
Nekem meg azt mondta 4 hónap járás az semmi idő, mással meg ilyen hamar minden megtörtént. Nem lennék vele újra, de szarul esett.
"Akarja hallani, hogy azt a nőt is atbassza majd, megcsalja, elhagyja..."
Teljesen mindegy, hogy azért írja-e ki a kérdést mert ezt akarja hallani, ez az igazság.
Majd nem képzeled, hogy egy ilyen "férfi" eldönti magas lóról, hogy melyik nő érdemli azt, hogy egy darab sz_arként kezelje, ne vegye komolyan, és melyik akkora csodálatos kincs, hogy rögtön elveszi és majd hozzá örökre hűséges lesz, ő a hercegnője, csak az előtte lévő kis g_ecitartályokkal volt olyan, amilyen, de amúgy tök rendes pasi. Hát persze.
Nem. Az ilyen az ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!