Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Necces komoly kapcsolatba bonyolódni egy 23 éves szűz lánnyal HA?
Ha rájön, hogy milyen jó a szex. Lassan megtörténik és elég jó vagyok az ágyban, valljuk be jó pasi vagyok, de már 32 éves, és szeretnék megállapodni végre, mi van ha nem akar majd megállni 1 férfi mellett, hanem ki akar más farkat is próbálni? Esküszöm nagyon aranyos, jól kijövünk egymással de ugyanakkor szerintem ez a kalandvágyó dolog benne van a pakliban.
Mit gondoltok?
2-es, ez nem biztos, hogy így van. Nekem van egy barátnőm, aki 23 évesen veszítette el. Szép, kedves. De valahogy olyan nevelést kapott, hogy mindig otthon volt, nem járt el sehova. 23 évesen társkeresőn ismerte meg a férjét, és az első hapsijához hozzá is ment. Azóta is együtt vannak, szerintem a srácnak főnyeremény.
Én magam 19 évesen veszítettem el, 3 hete jártam a sráccal, és már nagyon ciki volt, hogy szűz vagyok. Utólag azt mondom várni kellett volna még, nem ő volt az, akinek oda kellett volna adnom magam. Nem hinném, hogy az baj, hogy 15 évesen nem szexel fűvel-fával egy lány.
23 évesen te is minden nő alá feküdtél, mint egy rongy, tőle miért várnád el, hogy az elsővel le kelljen élnie az életét?
Veled egy időssel kellene kezdeni, úgy lenne igazságos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!