Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Estj női személyiségtípus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Estj női személyiségtípus tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tetszik egy ebbe a kategóriába sorolandó csaj.

Nagyon makacs, kissé flegma és rideg. Írásban beszélgetünk. Én viszem a beszélgetést, mert alig kérdez valamit tőlem. Nekem ebből az jön le, hogy nem kíváncsi rám.

Nem érdeklem? Akkor minek válaszolgat? Vagy ezek az emberek tényleg ilyen tartózkodóak?

Nem egészen tudok kiigazodni rajta. ENFJ vagyok egyébként.

20/F

2023. jan. 4. 22:58
1 2
 11/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

9: Bocsánat, magamból indulok ki, a szőr feláll a hátamon az ilyenektől, idézek. "Vagy ezek az emberek tényleg ilyen tartózkodóak?", "kategóriába sorolandó" stb. :)

Nem EZEK az emberek vannak, hanem simán csak emberek, egyedi személyiségjegyekkel amiket szépen lassan megismersz a különféle kommunikációs eszközök és csatornák segítségével. Ha ennyire jót beszélgetettek és kezded kiismerni, akkor miért van szükséged arra, hogy ide felgyere és feltegyél szimpla generalizáló kérdéseket? Vagy igazából már te is tudod a választ, csak visszacsatolást kérsz? :)

2023. jan. 5. 12:50
 12/17 A kérdező kommentje:
Mert most nem akarok vele beszélgetni, hiszen nem kérdez felőlem. Megvárom ameg ő keres. Ha nem, akkor ennyi.
2023. jan. 5. 12:55
 13/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
12: Na majd akkor meglássuk mi sül ki belőle. :) (Majd írj azért ide is! 🙃)
2023. jan. 5. 12:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Jól van. Remélem ír majd, mert nekem tényleg tetszik és ez igen ritka eset.
2023. jan. 5. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha magatol nem kérdez, mindegy milyen szemelyisegtipus, egyszerűen nem erdekled.:/ sajnalom, de nagyon ez jön le abból, amit írsz.
2023. jan. 5. 13:03
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is ez a helyzet. De akkor francert húz jobbra tinderen.
2023. jan. 5. 13:09
 17/17 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
100%

16:

- Mert elsőre bejöttél neki, ha már ennyit dumáltatok. Lehet ott történt valami ami miatt kicsit visszahátrált

- Neki is van élete ám, közbejöhetett bármi

2023. jan. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!