Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként mit éreznél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülőként mit éreznél?

Figyelt kérdés
Megtudnád, hogy egyetemista lányod, aki egyébként a szemed fénye, mindent (is) megkap tőled/tőletek, semmilyen jel nem mutat erre, elég sok ideig több szexpartnerkereső oldalon aktív tag volt, miközben Te azt láttad, hogy régóta harmonikus kapcsolatban van egy fiúval, aki el is jegyezte.
2023. jan. 4. 15:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%

18.

Akinek nem fiatalon volt, annak idősebb korában lesz, ismerek ilyet, aki nagyon konzervatív, szigorú közegben nőtt fel, neki ki is maradt. Aztán közel a hatvanhoz indulhat a dolog, gondolom kis kompenzáció is van benne. Nőként ez megtehető viszonylag könnyen, férfiként annyi a nehezítés, hogy Jar-Jart idézve "Ahhoz guba köll, maxisok!"

2023. jan. 4. 19:45
 22/33 A kérdező kommentje:

Fiatalon csupán a nevelésen múlik, valami kimaradt, túl nagy volt a szeretet, és ezért elsiklottam dolgok felett. Idősebb korban már számba vehető az élet sodrása is. Csalódások, bántalmazás, szeretet hiány, na de fiatalon? Tapasztalatlan az élet dolgaival kapcsolatban.

2023. jan. 4. 19:52
 23/33 anonim ***** válasza:
10%

22.

Pontosan erre kívánok utalni, hogy fiatalon a neveltetés miatt elkerülhető ez, de annál idősebb korban fog kiütközni. Olyan ez, mint amikor egy vallásos ember megszabadul a vallásos környezettől és olyan dolgokat tesz, amelyek a vallásos környezetben tiltva voltak, így éli meg a szabadságát. Vagy a koncentrációs táborból kiszabadult emberek egy része, akik halálra ették magukat, amint lehetőségük nyílt rá, mert bent mindig éheztek.

2023. jan. 4. 19:58
 24/33 anonim ***** válasza:
51%

De honnan veszi mindenki, hogy prosti a csaj? Szexpartnerkereső van a kérdésben. Abban mi extra van?

Én is voltam fent ilyen oldalon már a párom mellett. Hármasra kerestünk csajt. (Oké, én nem arccal voltam, pont azért hogy ismerősök ne lássák.)

2023. jan. 4. 20:01
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem az az elszomorító, hogy fent volt, hanem, hogy magát egyedülállónak feltüntetve. Fiatalok, szeretnének kipróbálni, átélni dolgokat, elfogadom, tegyék. Viszont egyedülállóként felregelni, magát másnak kiadni, fényképeket küldözgetni, mindezt saját elhatározásból. Felfoghatatlan számomra. Mint az is, hogy vajon hány férfinek, nőnek küldözgetett képeket, találkozott velük, itthon pedig szemrebbenés nélkül élt mint azelőtt. Ha csak írnak ilyet, el sem hiszem, de mikor szembesítenek vele egyszerűen nem jutottam szóhoz.

2023. jan. 4. 20:12
 26/33 anonim ***** válasza:
19%

25.

Ezt hívják csalódásnak. Szokd meg az érzést, gyakran átfogod élni. Vagy tedd azt amit én, ne csodálj senkit, ne higgy senkinek, ne higgy semmiben - csak akkor nem fogsz csalódni.

2023. jan. 4. 20:13
 27/33 anonim ***** válasza:
Lehet nem is ő regizett, csak bosszúból feltette valaki az ő képét. Aki megsúgta neked, hogy fent van, na az egyből gyanús.
2023. jan. 4. 20:23
 28/33 A kérdező kommentje:

Akitől tudom annak bevallotta. Saját magam olvastam mit irkáltak egymásnak. Így nem kétséges, hogy a lányom.

Sajnos.

2023. jan. 4. 20:33
 29/33 anonim ***** válasza:
18%

27.

Na igen, ez egy barátság vagy ismeretség vége lesz, mert van rá esély, hogy a kérdező gyerekének képeire reccsintett az öreg.

2023. jan. 4. 20:34
 30/33 A kérdező kommentje:

Eddig nem ismertem, de meggyőző volt, és nem hinném "reccsintett volna". Elsőre nem volt szimpatikus, de kulturált, módon, és modorban közölte a tényeket. Nem rugaszkodott el a valóságtól, és számomra szimpatikussá vált. Szerintem éppen az ellenkezője történt. Egy ismeretség kezdetét jelenti. Ettől eltekintve nagyon zavar, hogy elrontottam valamit.

2023. jan. 4. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!