Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem inkább bátorítani kéne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem inkább bátorítani kéne az embert, minthogy valaki megmondja azt, hogy mondjuk "felejtsd el nincs esélyed hozzá nem egy kategória vagytok"?

Figyelt kérdés
Ha valaki azt mondaná, hogy tetszik neki az a csaj én mondanám neki, hogy legyen bátor menjen oda, bókoljon neki, hívja el randira. Még akkor is ezt mondanám neki, hogyha elő látásra azt gondolnám, hogy a csaj túl szép hozzá, mert nem tudhatom azt, hogy lesz ebből valami vagy sem, nem vagyok Isten, hogy tudjam mi sül ki ebből, viszont sokan Istent játszanak. Sok embernél azt vettem észre, hogy bátorítás helyett inkább méricskélnek és kegyetlen őszinteségre váltanak, ami sehova nem vezet. Amikor bátorítás és támogatás helyett azt mondta nekem valaki, hogy úgyse lehet esélyem valakihez, soha nem éreztem azt, hogy jófejségből, tanácsból mondja nekem, hanem állandóan azt éreztem, hogy a kevéske önbizalmamat még jobban lerombolja. Mára eljutottam arra a szinte, hogy erre csak legyintsek egyet és ne vegyen komolyan, helyette inkább fejlesztem magam, hogy növeljem esélyeimet. Hogyha ez a méricskélés és az érzéketlen őszinteség sokkal inkább inkább pusztító, mint építő mi az értelme ennek?
2023. jan. 4. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Valszeg nagyon elbaltáztad a ligát és nem akarták, hogy kiröhögtesd magad.

Az is lehet, hogy ismerték a nőt, és tudták, milyen stílusban utasítana vissza.

2023. jan. 4. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
de persze...aztán érezze magát kínosan , legyen jó pocsék kedve utána...
2023. jan. 4. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az arany középutat támogatom. Nem gondolom, hogy olyan szinten bátorítani kellene ilyen esetben az embert, hogy hazudok neki arról, mennyi esélye van. Az ilyen esetekből lesznek azok, amikor vki fahanggal és nulla tehetséggel beégeti magát az X-Faktorban. Elbátorítani felesleges, inkább arra kellene tanítani, hogy ne féljen megpróbálni, de legyen tisztában a realitásokkal, és ne sértődjön meg és ne lepődjön meg, ha visszautasítják, tudja az esélyeket és kezelje erős potencialitásként a visszautasítást, ha csak nála objektíven sokkal jobban kinézőknél puncsol. Inkább arra kellene bátorítani, hogy próbálkozzon, de mérje fel a helyzetet, a visszautasításkor ne dőljön a kardjába és ne picsogjon, és próbálkozzon újra (de ne a buli összes 515 nőjénél kapálózba rögtön egymás után).
2023. jan. 4. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs realítás érzéke annak jobb semmit nem mondani szerintem. Az már más , hogy én magam nem tartok valakit szépnek, vagy helyesnek és az miatt lebeszélem mert mondjuk ez már genyoság.
2023. jan. 4. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én bátorítani szoktam,de a pofára esés jobban szokott fájni nekik!
2023. jan. 4. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azt is, hogy nem feltétlen hallgatni a lesajnálókra, hanem megpróbálni.
2023. jan. 4. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Ja, itt kategóriák vannak? Hát szomorú... :(
2023. jan. 4. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!