Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mikor sétáltok az utcán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mikor sétáltok az utcán, az alábbi kategóriákból mely férfiakhoz vonzódtok a legjobban?

Figyelt kérdés

1. Az irodai munkát végző férfiak, legtöbbjük pocakos, viszont szép tiszta rendezett ruhában jár kel, ad magára, csinos illatos.

2. A fizikai munkát végző férfiak, általában tiszta koszosak, viszont többségük erősek, vastagok kis izmosak, egyáltalán nem csinosak vagy illatosak.

2023. jan. 2. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Csinos szellemi munkások jönnek be az utcán .
Erős melósok vonzanak.
21 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Forditva szokott lenni. A fizikai melosok altalaban koverek, mert erdemi mozgast nem vegeznek, de azert mind zabal mint a diszno, mert hat a fizikai munka miatt nekik muszaj 5 tanyerral enni egyszerre.

A jo illatu, sportos, igenyes irodistakhoz vonzodom inkabb.

2023. jan. 2. 22:06
 2/19 anonim ***** válasza:
34%

Ahh engem az ilyen irodista férfiak taszítanak. Páran járnak be a munkahelyemre, a beszédük, a testalkatuk, semmi nem tetszik rajtuk kivéve a ruhát.

A koszos megtud fürdeni 20 perc alatt tiszta lesz ő is, de a puhakezű, nagyon okoskodó, pocakos, neadjisten zsíros nem tud magan 20 perc alatt változtatni.

2023. jan. 2. 22:07
 3/19 anonim ***** válasza:
82%
Most pocakos vagy csinos?
2023. jan. 2. 22:08
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom milyen fizikai melósokat láttál 1-es, de mellettünk egy krva nagy társasházat építenek (főleg dzsipók) es mindegyik olyan szikár, mint a szar.
2023. jan. 2. 22:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak ez a két opció létezne. Az irodisták egy részének van pénze konditerembe járni, így nem lesz mind kövér. De abszolút az igényes, tiszta, finom illatú, jól öltözött férfi kelti fel az érdeklődésemet, mint a szakadt és büdös (test az másodlagos számomra, amíg nem nagyon-nagyon kövér az illető, nem nagyon-nagyon vézna vagy nem amorf módon túlgyúrt).
2023. jan. 2. 22:19
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
4 A fizikai munka egy joval nagyobb kategoria, mint a komuvesek, altalanossagban mondtam.
2023. jan. 2. 22:23
 7/19 anonim ***** válasza:
87%
Irodában dolgozom, és az egész irodaházban rengeteg a jó alakú, öltönyös, illatos pasi, nem tudom, hol álmodtad meg a pocakot.
2023. jan. 2. 22:38
 8/19 anonim ***** válasza:
91%
A jól öltözött, igényes emberekre szoktam felfigyelni. De se pocakos, se tanulatlan nem kéne, úgyhogy, ha csak a két véglet setalna az utcán, akkor sajnos valószínűleg egyedül halnék meg.
2023. jan. 2. 22:57
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Én is irodista vagyok szigorú értelemben, nekem ez a közeg otthonos, szimpatikus.
2023. jan. 2. 23:17
 10/19 anonim ***** válasza:
50%

Szerencsére vannak kicsit izmos, illatosak is, úgyhogy nem kell a másik kettőből választanom.

Amúgy én nem sok pocakos irodista pasit láttam még, azok inkább a buszsofőrök.😂

Nőknél viszont van az a tipikus irodista s@gg. A kérdésed kapcsán el is gondolkodtam azon, hogy miért csak a nőknél? Na, mindegy. Igazságtalan az élet 🤷🏼‍♀️

2023. jan. 2. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!