Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mikor sétáltok az utcán, az alábbi
kategóriákból mely férfiakhoz vonzódtok a legjobban?
Figyelt kérdés
1. Az irodai munkát végző férfiak, legtöbbjük pocakos, viszont szép tiszta rendezett ruhában jár kel, ad magára, csinos illatos.
2. A fizikai munkát végző férfiak, általában tiszta koszosak, viszont többségük erősek, vastagok kis izmosak, egyáltalán nem csinosak vagy illatosak.
Itt a fizikai munkás mindenkinek a szakadt csórót jelenti az építkezésen, mint segédmunkást? 🤔
Villany/gáz/autó szerelők minek számítanak? Vagy akár a festő, stb.
Ismerek ilyen férfiból nem egyet, nem kettőt és igaz "koszos" a munkájuk, nyáron bele is izzadnak, de szakadtnak vagy csórónak nem igazán mondanám őket a legnagyobb jóindulattal sem.
2023. jan. 2. 23:45
12/19 anonim válasza:
11, akit én ismerek, mint villany, gáz és autószerelő (főleg az első kettő) nem épp a csinos és izmos kategória. Jellemzően zsíros, tipikus "munkás ember" kategória. A koszos ruha mondjuk stimmel.
2023. jan. 2. 23:49
13/19 anonim válasza:
11: én most végignéztem a válaszokat, de a többség nem is említette a fizikai munkás kategóriát egyáltalán, vagy ha igen, akkor felhozott egy példát, amit látott. Amúgy meg a villany/gáz/autószerelő is lehet szakadt (mert az nemcsak azt jelenti, hogy csóró)... attól függ, hogy mennyire igényes magára, munka után fürdik-e, visz-e magával váltás ruhát, vagy szépen elégedetten hazabaktat a full mocsok, esetleg munka közben el is szakadt ruhájában (de ez igaz a többi fizikai munkásra, pl. az útépítőre is).
2023. jan. 2. 23:53
14/19 anonim válasza:
12. Lehet azon múlik ki milyen körökben mozog. Én több szerelővel találkozok, mint irodistával, de lehet pont az a pár irodista akik tipikusan megfelelnek a "kocka" jelzőnek, pocakkal, hülye dumával ezért gondolom, hogy a többség ilyen.. de a kérdésben is pocakos irodista szerepelt. És mint tudjuk ezen az oldalon sokszor a pocakos nem az, mint amire mi nők gondolunk, hanem konkrétan kövéret jelent..
13. Hol fürdik az útépítő vagy a festő, mielőtt haza megy? Ezt nem is értem. Ha munkából haza megy otthon fürdik, az már nem is jó?
2023. jan. 3. 00:03
15/19 anonim válasza:
13: ha olyan helyen dolgozik, ahol nem adott az ingyen használható zuhany (mert tény és való, most olyan helyzetbe gondoltam bele, ahol adott, mert olyan is van), azért annyit meg tud tenni, hogy elvonul vhova átöltözni (ha más nem, egy toi-toi budi csak akad) meg az arcát meg nem tudja mosni.
2023. jan. 3. 00:07
16/19 anonim válasza:
Hát a mi cégünkhöz (könyvelő) rendszeresen járnak be vállalkozók, víz, gáz, franc tudja, milyen építkezések, és mind pocakos, illetve ugye nem jól öltözöttek. Pedig van zsé, úgyhogy nem értem. De a számlákon is gépzsír szag és munkás bakancs lenyomat.
2023. jan. 3. 00:12
17/19 anonim válasza:
Az irodai munkát végzök legtöbbje mondjuk pont nem pocakos, az 50+-osak sem. A munkahelyemen a kétszázvalahány pasiból csak három pocakos van, mindenki sportol, egészségesen táplálkozik, ad magára. Nyilván azt fogom vonzónak tartani, aki csinos, ápolt, jólöltözött, igényes, a kis pocak az olyan 2-3 kg plusz, nem az, amit az itteni 110 kilós incelek kis pocaknak gondolnak magukon. Egy csúnya, igénytelen, büdös pasit mégis ki tartana vonzónak csak azért, mert izmos?
2023. jan. 3. 05:21
18/19 anonim válasza:
Rossz a kérdés. Nyilván az ember szeme a jobban megakad egy csinos/igényes, tiszta, illatos emberen (legyen az férfi vagy nő). Az már más, ha sima utcai ruhában van valaki, nem munkásban. Hamarabb szóbaáll az ember azzal, akinek kellemes a külseje és az illata, mint azzal aki koszos, bürös. De ismétlem, "civil" ruhában már lényegtelen hogy fizikai munkás vagy irodista, van akin megakad az emberek szeme, van akin nem.
2023. jan. 3. 07:16
19/19 anonim válasza:
Inget viselő, erős, magas okos férfiak. Az ing (lehetőleg sötét) a gyengém.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!