Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Testverem es en ugyanabba a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Testverem es en ugyanabba a fiuba zugtunk bele mit tegyunk? 20 eves vagyok noverem 21

Figyelt kérdés
A srácot mindketten régóta ismerjük, és eddig a legjobb barátom volt nekem, de egyre jobban bejön. Nővérem egy kicsit kevesebbet van vele de vele is erős a barátsága. Mi ketten nővéremmel már megbeszéltük hogy bármi lesz, egymásra nem fogunk haragudni és nem állhat közénk bármi történjen, de attól még nem értjük mi legyen, mert vegyes jeleket kapunk a sráctól (pl mindkettőnkkel mikor együtt aludtunk egy buli után vagy nyaraláson, akkor átkarolt minket, megpuszilt minket, engem meg is csókolt egyszer egy buliba részegen de azota erről nem is beszéltünk és úgy tesz mintha nem történt volna semmi.) mit csináljunk ? Hogyan tegyük választás elé, hogy ne legyen rosszabb? Egyikünk se akar kihátrálni de lépni se akarunk mert tiszteljük egymás tesómmal, hogy nem fogunk rányomulni amíg nem tudjuk mi van.

2023. jan. 4. 01:25
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Melyikőtöket csókolta meg?

Nincs több kérdésem.

2023. jan. 4. 01:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Melyikőtöket csókolta meg józanon?

Amúgy a srác a leírtak szerint élvezi ezt a helyzetet.

Nem jó ez. Bármelyikőtöknél köt ki, a másikban érzelem felülkerekedhet az értelmen, féltékeny lesz, ami belső és egymás közti konfliktusokkal is járhat.

Én a helyetekben kilépnék ebből a helyzetből.

Játszik mindkettőtökkel.

2023. jan. 4. 03:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, nem mindegy, hogy a srác mit akar.
2023. jan. 4. 09:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit se tegyetek. Ez a fiú nem akar se téged, se a nővéredet. A részeg csók, és hogy utána úgy tesz, mintha semmi sem történt volna, mindent elmond.

Keressetek mást mindketten. Így legalább megmarad a barátság és a jó testvéri viszony is.

2023. jan. 4. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd a srác dönt, ha akar, de szerintem egyikőtöket sem bírja annyira, hogy ebből több legyen.
2023. jan. 4. 11:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy tűnik, mintha bármelyikőtök tényleg kellene neki.

Nekem nem kellene az a férfi, aki tetszik a tesómnak. Rossz érzést kelthet benne egyrészt, másrészt meg bennem is.

2023. jan. 4. 13:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Józanul is közeledik felém, csak én utasítom vissza mert félek hogy elrontanánk a barátságunkat. De persze nem tudom ő mit akar, mert ő eddig nem volt ilyen nagy játékos, de most úgy tűnik mindkettőnket hülyíti… :(
2023. jan. 4. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 A kérdésben még az volt, hogy bele vagy zúgva... El kéne döntened, hogy mit is szeretnél.
2023. jan. 4. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Te is látod,hogy hülyít titeket.Akkor mi a kérdés?

Vagy megéri nektek,hogy összeugorjatok egy ilyen link srác miatt?Csak idő kérdése és össze fogtok veszni a nővéreddel miatta.

Inkább ezen gondolkodjatok el!

2023. jan. 4. 19:17
 10/10 anonim válasza:
100%
Hagyjatok mindketten
2023. jan. 5. 00:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!