Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miből lehet tudni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miből lehet tudni hogy élveztétek a csókolózást?

Figyelt kérdés
2023. jan. 3. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Feláll közben.
2023. jan. 3. 21:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Előttem lévő mindent leírt.
2023. jan. 3. 21:14
 3/13 A kérdező kommentje:

Tegyük fel nem gyúlok oda leellenőrizni...

Más amiből kiderül?

Direktbe nem kèrdezem meg

2023. jan. 3. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

3

Ha ültünk, kissé nehéz felállni "azért"...

Ha álltunk, leülni kissé:DDD

2023. jan. 3. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
11%
Magaba semmit nem er ha nincs cum8 utans vagy tocskoles.. ezert nem szeretek utcan es kozponti helyeken csokolozni.
2023. jan. 3. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
5 hát sok EQ beléd sem szorult. Érzelmi világod, mint egy sivatag.
2023. jan. 3. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, nem kell odanyúlni, elég, ha szorosan hozzásimulsz, magadhoz öleled és érezni fogod.
2023. jan. 3. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Miből lehet tudni hogy élveztük a csókolózást?

A lényeget már leírták előttem a válaszokban, de mondhatni az enyhe vagy erős merevedésen kívül, esetleg kissé megrázkódik az illető. Aztán ha a szemébe nézel, látni lehet, hogy kissé csillog a szemé. Ugyan is általában kissé megszűnik a csók alatt a környezet és akkor apránként tér vissza az ember a valóságba. Ez a rövididő alatt kissé ábrándozó, révedő, boldog, stb... a tekintet. Csókolózás közben ingerületátvivő anyagok és boldogságért felelős hormonok termelődnek, mint például endorfin, szerotonin és adrenalin, ezáltal kerülünk mámoros állapotba. Persze ez sem mindenkinél figyelhető meg. Az is kérdés, hogy mennyire jó az a csók...

Életemben egyszer fordult elő, hogy nem izgatott a csók, nem volt rossz, de jó sem. Egy nálam kissé idősebb nő próbálkozott, de nem volt az esetem. Arra jó volt a dolog, hogy megjegyezzem, csak akkor csókolózóm, ha nagyon szeretnék. Mert vagy nem csókolózók, ha nincs rá hangulatom, vagy igen, de akkor meg nagyon is izgalmas. A csókhoz is hangulat kell és az nem mindig adódik. Teszem hozzá ugyanakkor, meg hangulatot is tud csinálni a csók az egyéb folytatáshoz.

2023. jan. 7. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
48%
8. Fel ev utan mar semmilyen csokbak noncs ilyen hatasa..
2023. jan. 7. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:

#9-es!

Ez igaz lehet, hogy egy idő után, már nincsen akkora hatás egy csókban.

Viszont a kérdező nem feltétlen tapasztalt, mert nem kérdezne ilyet, ha az lenne.

Az sem derült ki a kérdezőtől, hogy futókapcsolatról vagy állandó hossztávú kapcsolatban levő férfikről beszél. Mint az sem, hogy idős vagy fiatal férfiakról.

Feltehetően a kérdezőt kezdő kapcsolat érdekli, ezért ezt tételeztem fel. Ebben az esetben helytálló lehet amit fentebb írtam (#8-as).

2023. jan. 8. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!