Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég neki ami van? Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Párom 26F éves karrierista. Egy szegény családból származik. Anyukajaval sosem volt jó a kapcsolatuk. Szerinte ő volt mindig a fekete bárány sosem szereték úgy mint a többi tesója. Elég fiatalon 15 évesen elkezdet kábítószerezni éveken keresztül. Egy link munka kerülő ember volt. Anyukája 20evesen ki is rakta az utcára úgy élt mint egy hajléktalan. Fél év után össze szedte magát és elkezdte folytatni a kis vállalkozását. Jelenleg 7 éve csinálja havi 900es 1 millió között keress. Mikor megismertem nekem nagyon tetszett a munkalya utáni szerelme. Előző kapcsolatabol tanulva azt mondta nekem idézem Nekem mindig a munkám az első a szerelmem. Viszont nem szeretném elrontani úgy mint előtte másokkal ezért igyekszem az arany középútra. Szakmájában folyamatosan sikereket ér el neki azonban mégsem elég. Elégé nagy lábon él mivel fiatalon erre nem volt lehetősége meg egy kirandulasra sem. Vannak kisebb apróbb céljai de a végső egy saját ház gyerek és egy kert amit muvelhet. Azt mondta azért hajt hogy a gyerekeinek meg legyen az ami neki nem volt. Néha úgy érzi alig haladt az életben. Pedig mondtam már neki többször is hogy ahonnan elindult és ahol most van az egy szép eredmény.2023. jan. 3. 17:49
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, hogy így előre gondolkodik, hogy majd a gyerekeinek mindent meg tudjon adni, és ne olyan életük legyen, mint neki. Keveseknek sikerül így fordítani az életükben. Szereti a munkáját és átlagon felül keres vele -ezt se sokan tudják elmondani magukról. Sokan egész életükben utálják a munkájukat és nincsenek céljaik, csak vannak a világban. 26 évesen sokan még mindig az anyjukkal élnek és nem csinálnak semmit (most nem azokra gondolok,akik anyagi vagy egészségügyi okokból kényszerülnek ebbe a helyzetbe). Ő pedig önálló és céltudatos. Mit jelent az, hogy nagy lábon él? Ha megteheti, hogy magas életszínvonalon éljen, miért ne? Mivel írtad, hogy a leendő családjára is gondol, feltételezem nem szórja a pénzt. Szerintem semmi probléma nincs vele az alapján,amit leírtál. A karrierista nem kell, hogy egy negatív jelző legyen. Ha valamiben jó vagy és szereted, miért ne vágyhatnál többre? :)
3/6 anonim válasza:
"munkalya"
A hiteles kérdések estéje ez is. A sztorit pedig valamelyik önsegítős könyv bevezetőjében olvashattad, ott vannak ilyen történetek, hogy az író elvileg hajléktalan volt meg majdnem éhen is halt, de hipphopp egyszer csak megvilágosult és végtelen milliárdokat érő cége lett.
Azt, hogy mindezt hogyan (kétlem, hogy egy hajléktalannak vállalkozói hitelt adnának bármilyen formában, a "postázóban kezdte és onnan lettek milliói" pedig már az ötvenes évek amcsi történeteiben is kamu-szagúak voltak), az nem derül ki a könyvből, általában leragadnak a közhely-puffogtatásnál.
4/6 anonim válasza:
Nem bírtam elolvasni. Meg csak nem is a vesszők hiánya vagy a helytelenül leírt szavak (istenem, munkáLYa), de ez az idehanyt maszlag neg csak szövegnek sem nevezhető. Helyenként nem tudtam értelmezni, amit írsz, egy harmadikos osszeszedettebben fogalmaz.
6/6 anonim válasza:
Egy idős bácsi adott neki egy szobát ahol tudott rendesen tisztalkozni stb... Dolgozott egy gyárban és fizete a kis szobáját majd gyár mellet sikerült a munkájában elhelyezkedni. Így 2 helyen dolgozott. Gyárból származó pénzét tette bele a vállalkozásba hitel nélkül. Majd egy év másfél év múlva költözött saját alberletbe. Ahol az akkori párjával élték a kis életüket. 2 év után el költözött Pestre és most itt dolgozik. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!