Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Anyukátoknak hogy mondtátok meg, hogy elvesztettétek a szüzességeteket? Vagy hogy beszéltetek vele erről? És mit szólt hozzá? Kiakadt? Hány évesek voltatok akkor?
Bár én még nem vagyok túl rajta, és egy darabig még nem is szeretném. (14 és fél éves vagyok, lány)
Csak előre fel szeretnék készülni, hogy elmondjam-e anyukámnak, meg ha igen, akkor hogy... Ti hogy csináltátok?
Én úgy voltam vele,hogy nem akarom elmondani,majdcsak nyilvánvaló lesz neki egyszer csak. Attól függetlenül,hogy az anyukám és szinte mindenhez köze van,mégis úgy éreztem ez az egyetlen olyan dolog,amihez nincs köze.15 évesen vesztettem el és úgy alakult,hogy végül is elmondtam. Mintha érezte volna,pont aznap elkezdett beszélni arról,hogy lehet be kéne adatni nekem a méhnyakrák elleni injekciót és,hogy azt szűzen érdemes,úgyhogy várjak még egy kicsit. Gondolom kiült a fejemre a válasz és rákérdezett,h "ugye nem szóltam túl későn?" és mondtam,hogy de,mert pont ma történt. De nem akadt ki meg semmi,csak kérdezett néhány dolgot és belenyugodott,szerintem számított is rá! Azóta is együtt vaygunk a fiúval,úgyhogy egy szava sem lehet!
18/l
Hàt engem megkéRdezett én pedig vàlaszoltam neki :)
kérdezte, hogy milyen volt..
azt mmondtam:"jaaaaj anyu..-.-" "
és ennyi :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!