Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondtál már le a saját boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtál már le a saját boldogságodról a gyereked miatt?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem akartál válni, nem akartad felbontani azt az egységet ami kialakult otthon a gyerek miatt. Ezért inkább lemondtál a saját boldogságodról.
2023. jan. 2. 07:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de a kifejtés a kérdésed alatt vegytiszta kifogás és mártírkodás. A gyereknek egy paraszthajszállal sem lesz attól jobb, ha boldogtalan házasságban élnek a szülei, akik miatta maradnak együtt. Csak esélye sem lesz egészséges párkapcsolati mintát tanulni gyerekkorában.
2023. jan. 3. 22:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek nem lesz boldog az eljátszott boldogcsaládtól. Ekkora baromságot.

Elváltam.

2023. jan. 3. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
A volt sógorom vetette be ezt a remek érvet a tesómnál, mikor lebukott a többéves viszonyával.. mármint hogy "nézze a gyerekek érdekeit" és tegyen úgy, mintha meg sem történt volna az egész. Hugi kivágta nagy ívben, apuka azóta is hajtja, hogy ezzel ő tette tönkre a családot szegény gyermekeinek 🤡
2023. jan. 3. 23:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Előállhat a szitu,de elég kivételes esetben csak.
2023. márc. 3. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Az én boldogságom a legfontosabb, bocsi.
2023. márc. 3. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Nekem olyan kell amibe belefér a gyerek.

Aki nem akar az nekem nem boldogság.

2023. márc. 4. 08:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Soha nem tenném. Nem vagyok se mártír, se szent, se hülye. Ha én nem vagyok boldog, a gyerek se lesz az.
2023. márc. 4. 16:51
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem, de ha ő nem lenne, már 6 éve nem lennék házas. Voltam közben szerelmes, akkor megtanultam, hogy nem lenne értelme elválni, mert a szerelem nem kölcsönös soha. A házasságban legalább nem nyomorgunk anyagilag.
2023. márc. 4. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
18) az életeől is lehoz ez a beszámolód, egyáltalán nem ez a normális...
2023. márc. 5. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
45%
19-es, lehet, ettől még van autónk, melegben vagyunk non-stop, kutya, cica, nagy kert. Elváltként nem lenne autó, se kutya, esetleg egy cica a 20 négyzetméteres garzonban, amit külön-külön fent tudnánk tartani.
2023. márc. 7. 00:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!