Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megszabadulni ilyentöl?
már az őrületbe visz a féltékenykedésével,meg sokszor veszekszünk,de mikor szakitani akartam vele majdnem kinyirta magát,meg teljesen hihetetlenül viselkedik :S
17/L
a csaj az én lennék,az aki ezt csinálja 23/F :S
amugy már mondtam neki hogy változtasson de nem tud,am meg nincs miért cirkuszolnia
Ha öngyilkos lesz, nem te vagy a hibás. Nem teheti tönkre at életed, ha ilyen barom, hogy ne bízik benned.
Beszéljetek, nyugtasd meg, ha a kapcsolat csak roszabb lesz, finoman dobd ki.
Legyetek csak barátok, ha nem megy...
Amúgy, ha te nem vagy hibás, csak ő visz minden túlzásba, akkor 2 dolog lehet. Egy, azért akar öngyilkos lenni, mert beteg. Akkor orvost neki. Vagy azért mondja (csinálja), mert szemét, akkor ne foglalkozz vele (orvos itt is kell).
már próbáltam óvatosan,finoman de ugyan az az eredmény :(
hogy vigyem orvoshoz?és milyen orvos kell ilyenkor?
Pszichológus. Ha eszelős, akkor pszichiáter...
De akkor jobb ha elmész vele te is. Mert lehet nem akar menni vagy csak megsértődik majd...
Hopgy nyírta ki magát majdnem??
Te szereted??
valami vegyszerbe akart beleinni,de elvettem töle.
szeretem de igy nem lehet együtt lenni senkivel hogy idegroncs leszek töle,szinte minden nap szúr a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!