Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Felhivtam és a barátnője vette fel. Visszahívjam vagy mi?
Szerintem senki nem válaszolt bunkón neked. Egyszerűen arra kérsz bennünket, hogy oldjunk meg egy élethelyzetet ami számodra kellemetlen, terhes és közben még azt sem árulod el, hogy milyen idős vagy.
A megadott információk alapján csak találgatni fog mindenki vagy elmagyarázza, hogy ezt így nem lehet megoldani.
Ha úgy gondolod, hogy elég erős vagy a helyzet megoldásához, akkor old meg. Ha azt hiszed, hogy nem megy, akkor kérj segítséget mástól, de légy egy picikét tisztelettudóbb.
Mért lenne kis ... ? Azért, mert annak a FÉRFINAK a barátNŐJE, akibe te tizenévesen beleestél? A helyedben vigyáznék ezzel, hogy kit kis ...-zol le, mert lehet, hogy más meg rólad gondolja. Neked sem esne jól, igaz?
Szerintem hagyd a pasit, semmi értelme. Hülyít téged, átver, te meg mész utána mint a birka. Még az is lehet, hogy együtt röhögnek otthon a barátnőjével, hogy hogy futsz utána. Nyilván rosszul látod a helyzetet, mikor ezt mondod, hogy nem száll le róla az a kis ... Térj már észhez, kislány, ha már gyereket terveznek, akkor nem egy kis taknyosról van szó, aki nem száll le arról a pasiról, akit te a magadénak képzelsz. Hanem inkább egy komoly kapcsolatról, amibe te próbálsz belerondítani. A pasas meg rendezze el a saját lelkiismeretével, hogy hülyét csinál belőled.
Szerintem ebben a kapcsolatban te vagy a kis k... és a pasid csak játszik veled. Egyértelmű, hogy nem téged akar. Ha te kellenél neki, akkor a másikat már rég elhagyta volna.
Gondolkodj ezen, hogy ez még miért nem történt meg.
Azért mert veled csak játszik. Akármennyire is fáj...hagyd békén és kész.
Már elnézést,de itt te vagy a kis...
És mivel nem ismerlek és a helyzetedet sem,nem fogom megoldani a problémádat.
Bár az írásmódodból és a fogalmazásodból valami kis álmodozó, akaratos tizenéves bunkó lányt nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!