Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan híresség akire lecserélnétek a párotokat?
Bárki lehet, akinél esetleg eljátszadoztatok a gondolattal hogy ha elérhető lenne számotokra akkor otthagynátok a jelenlegi párotokat.
Nyugodtan lehet őszintén, úgyis anonim (+ amúgy is elméleti a kérdés, nyilván nem nagyon lesz sok esély valaha is összejönni hírességekkel).
5-ösnek üzenem, h az a tény, h kijelented, nincs jelentősége mert úgysem fogtok talalkozni azzsl, akire egyébként lecserélnéd a párod és ezt ő is tudja, konkrétan azt egyértelműsíti, h a megfelelő emberrel, ha a köülménxek minden téren stimmelnek, tr lelépnél. A ferjed azon túlmenően h inzelligens, egy marha is. Mert én elzavarnálak. Sértő, bántó és megalázó lehet ez neki, es jogosan.
És én is nő vagyok, mégis kinyílt a bicska.
#13. Elzavarnál? Elképzelem:
20 év házasság után válni akarok.
Miért? Mert a feleségemazt mondta, ha becsenget Leonardo DiCaprio (nem ő csak hasonló) szerelmet vall és kéri, hogy menjen vele, ő azt mondta bizony vele megy.
Aki ezen megsértődik az idióta
Meg sem ertetted. Es bocsánet, nem elzavarnalak. Nincs alapja. 20ev utan egyszeruen elhagynalak.
Egy normalis kapcsolatba nem fer bele az, hohy ezt komolyan mondd a párodnak. Gondolhatod, az rendben van. De ezzel őt más ffi alá helyeued nyiltan. Ez bassz@ az önbecsulest es megaláz. Sztem fel sem fogod.
Nincs.
Tudom, sajnos sokan vannak, akik erre eleve rávágják - vagy ha ki nem is mondják, akkor úgy gondolják -, hogy simán megtennék. Vagy legalábbis vacillálás nélkül félrelépnének egy ilyennel. Mert hát "mégis egy bombanő / álompasi", "ő messze több, mint más nők/férfiak", "ilyen lehetőségem nem lesz az életben", stb, stb. Sajnos többször hallottam már. Exem is megmondta egyszer, hogy ha lehetősége lenne, Harry Styles-szal simán összejönne. Majd "megnyugtatott", hogy erre úgysem kerül sor, mert ő egy híresség, és kizárt az is, hogy egyáltalán a közelébe jusson. Na, valahol itt romlott meg a kapcsolatunk. Nem szakítottam, de nem is esett jól, kb mintha csak sokadik lennék a sorban, akivel csak azért jár, mert nincs más.
Volt olyan haverom, aki szerint hülye vagyok, hogy ezen rágódok, mert ki ne választana egy "sokkal jobb" pasit/nőt, ha lehetősége lenne rá? És hogy ugye én sem hiszem azt, hogy majd valaki engem XY-nál jobbnak tart?
Nos, de. Azt hiszem, és tudom, hogy ez normális körülmények között így működik. Hogy valaki híres? Párkapcsolati szempontból nem hiszem, hogy ennek jelentősége lenne. Értem én, hogy van olyan, hogy rajongás. Én is tizenévesen bele voltam habarodva egy Nika művésznevű énekes lányba, még levelet is akartam írni neki, hátha megismerkedhetek vele. Vagy pl. 12 évesen egy RSG verseny után elbeszélgettem egy akkor 18 éves lánnyal, és kis híján szerelmet vallottam neki. Aztán amikor tényleg szerelmes lettem, akkor rájöttem, hogy ez tök más érzés, mint amikor az ember pusztán rajong valakiért. Most van barátnőm. Hogy híres-e? Nem az. Én sem vagyok az. Oké, a szakmámban, a szakterületemen országosan elég ismert vagyok, de egyébként amikor összejöttünk, akkor erről nem tudott. Ő azt mondta, nem is akarna híres lenni, ő csak egy nyugodt életre vágyik. Hogy mi történne, ha valaki híresség bepróbálkozna nálam? Semmi. Sem alkalmi jelleggel, sem tartós kapcsolatra nem kéne. Mert nem őt szeretem. És mi van, ha szebb lenne? Nos, a szépség egy elég összetett, és szubjektív fogalom. És nem azért, de a hírességek 90%-ának vannak olyan tulajdonságai, amik fizikailag egyáltalán nem jönnek be. De még ha ténylegesen valaki külsőre jobban is tetszene, akkor sincs semmi. Ez csak egyetlen tényező a sok közül, és bár a barátnőm külsejéről semmi rosszat nem tudnék mondani, ha mégis lenne nála szebb, nem érdekelne. Mert a szerelem több puszta fizikai tetszésnél. Rengeteg dolog van jelen egy szerelemben. A kölcsönös szimpátia, bizalom, megértés, az összhang, az, hogy bátran merünk önmagunk lenni, mert így fogadjuk el, és ilyennek szeretjük egymást. És még jópár dolog, sorolhatnám. Ebből egy random idegennel, még ha híres is, legfeljebb 1-2 felületes dolog, ami passzolna.
És gyakran szokott lenni az a kérdés, hogy ha találnék egy olyan nőt, aki mindenben ugyanolyan, mint barátnőm, csak van olyasmi, amiben jobb, akkor lecserélném? Ha tényleg mindenben, értzelmekben, személyiségben is ugyanolyan. Nos, erre is gondolkodás nélkül azt mondom, hogy: esélytelen. Mert én nem őt szerettem meg. Lehetnek ugyanolyan tulajdonságai, de nem ugyanaz a személy. És én ha szerelmes vagyok, egy konkrét személyt szeretek, nem pedig tulajdonságok összességét.
"Elzavarnál? Elképzelem:
"20 év házasság után válni akarok."
Azért jobb esetben az ilyesmik 1-2 hónap után derülnek ki, nem 20 év után.
"Miért? Mert a feleségemazt mondta, ha becsenget Leonardo DiCaprio (nem ő csak hasonló) szerelmet vall és kéri, hogy menjen vele, ő azt mondta bizony vele megy."
Az biztos, hogy átértékelném a kapcsolatunkat. Nyilván rengeteg dolog közrejátszik egy válsában. Vannak-e gyerekek? Mert az ő érdeküket is nézni kell. Le tudja-e nyelni az ember azt, hogy ő csak a szamár a történetben?
"Aki ezen megsértődik az idióta"
Nem. És ezt nem is sértődésnek mondanám. Mondjuk úgy, hogy akinek van önbecsülése, az ezt nem tudja ignorálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!