Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostituáltak, akiknek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltak, akiknek van végzettsége is, boldogok?

Figyelt kérdés
10-20 év után nem égnek-e ki, nem érzik-e, hogy meghülyültek, hiszen gyakorlatilag nem használják az agyukat, nem gondolkodnak.

2022. dec. 30. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nagyon nem értem hogy hogy van férjük? gyerekeik?

na ez már szerintem durva

2022. dec. 30. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:

6

te kérdező vagy, másik fiókról??

2022. dec. 30. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát figyi. Nagyon változó. Vannak a buta aljadék prostik, lásd kamaraerdei út. Ők azért vannak ott mert valaki futtatja őket. Nincs igazán más választásuk. Vannak a rosszlányokos prostik, őket vagy futtatják vagy szabadúszók. A szabadúszók is között 50% nem élvezi, de könnyen jön a pénz és nem tud leállni. Addiktív lesz. Emelett használ valamilyen szert ( alkohol, drog) és ebből tudja a leggyorsabban előteremteni. Vagy gyereketnevel, stb. Rengeteg indok lehet miért. Ezek nem élvezik de muszáj csinálniuk. 25% csak kipróbálja néha-néha. Hirdetget, elmegyeget pár talira, vagy felhív magához néha. Ők azok akik nem úgy tekintenek magukra. Összeszorítják a fogukat aztán el is felejtik hipp-hopp, hogy miből van az új telo vagy bármi. Meg van az a másik 25% aki élvezi. És tényleg erre született. Imádja, hogy rengeteg szexhez jut , a férfiak aki járnak hozzá elégedettek, néha néha kap pár szerelmes levelet is vagy hasonló, de alapjáraton élvezi.

10 éve hagytam abba. Azóta normális polgári életet élek.

2022. dec. 30. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as vagyok! Azt kihagytam, hogy az igazi prostik nagyon is használják az agyukat. Akinek van esze, az mindig azt mondja amit a pasi hallani akar, levágja milyen ember vagy fél mondatból. Keményen manipulálják a férfi klienseket. Üzletpolitika, hiszen ha nem nyeri el a szimpátiáját, bizalmát a másiknak akkor nem jön vissza. Náluk jobban csak a politikusok hazudnak. Ki lehet égni persze. De tulajdonképpen bármiben ki lehet. Nem könnyű ez a “szakma”. Sokszor tényleg csak tárgynak kezelik ezeket a lányokat. De van olyan pasi is aki a tenyerén hordozza a másikat. Változó. Van aki végig szembelőtt tartja, hogy üzlet, van olyan aki elfelejti és belebonyolódik egy szerelmi viszonyba. Gondolok itt most a kliensre is meg a prostira is. Tényleg ahány ember annyi szokás.
2022. dec. 30. 23:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Értem, de azt az egyet nem tudom megérteni, hogy például minek tanult valaki 6 évig az orvosi egyetemen vagy bármilyen más szakon, és utána meg ebből él, így kb kukába dobja a diplomáját. Egyszerűen sajnálom az egyetemi oktatókat, akik ezt az embert tanították valaha is. Értem a megélhetést, de azt nem, hogy akkor mégis minek tanult és hogy nincs alázat az ilyen emberekben a szakmájuk iránt, amiért az életüket adták. Azokat maximálisan megértem, akiknek úgymond semmihez nincs tehetségük, bár ilyen szerintem nincs, de nevelhette így a család, meg vannak szülők, akik egy életen át azt tanítják a gyereknek, hogy értéktelen, és ilyenkor nem csodálkozom, hogy ezt választotta, de akik amúgy tanultak és az oktatást igénybe vették, de feketén ebből élnek és nem fizetnek adót, hanem elvárják, hogy nekik adjanak mindent. (lehet nem mindenki ilyen, de hozzátartozómról ezt tapasztaltam)
2022. dec. 31. 09:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Meg azt sem tudom, hogyha mondjuk 10 év múlva szeretne dolgozni a szakmájában, akkor mit ír az életrajzába, illetve a munkáltatóknak hogy fogadják az ilyen embereket, hiszen ugyanúgy pályakezdőnek fog minősülni, ha egy percet nem dolgozott mondjuk rezidensként vagy úgy általában a szakmájában.
2022. dec. 31. 09:09
 17/18 A kérdező kommentje:
*munkáltatók hogy fogadják
2022. dec. 31. 09:09
 18/18 anonim ***** válasza:

hát igen én sem értem.

voltam egy nőnél akinek közgazdász diplomája van ahogy elmondta,tényleg intelligens nő stb 40 körüli én meg 25 és simán engedte hogy ujjazzam stb úgy hogy ronda vagyok nem igénytelen de pl 165cm 80kg. Rákérdeztem hogy akkor miért erre a válasz hogy sokkal többet keres most 1 hét alatt mint amúgy 1-2 hónap alatt. És szeret szexelni mondjuk a 2. at nem értem oké hogy szeret de minden ronda csávóval mint pl én?

2022. dec. 31. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!