Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnetek olyan novel, akivel folyamatosan balf-sz dolgok tortennek?
#20 Ezeket te csak fantáziálod. Nem szoktam sem késni, sem korán érkezni, lehet hogy neked hihetetlen, de ilyet is lehet. Igen, biztos lesz majd olyan életemben mikor kések valami miatt, de az rajtam kívülálló okoból lesz (hatalmas dugó, törölt járat), és nem azért, mert "elszámoltam a készülődésre az időt". Meg nem rendszeresen.
Van ahonnan nem olyan nagy probléma a késés, de pl kíváncsi vagyok mit szólnál, ha először találkozna a párod a szüleiddel akik ebéddel készülnek, erre a másik órákat késne, mert elaludt. Velem történt már ilyen, nagyon kínos volt. Nyilván a jó első benyomásnak lőttek.
Én nem stresszelek senkit. Vagyis akinek stressz az, hogy ha sokat késik akkor nem feltétlen várom meg, azt nem tudom sajnálni. Az is nagyon kellemes, mikor mebeszélsz valakivel egy randit, te ott vagy a megbeszélt időben, és várhatsz a másikra fél órát. Te kicsit sem éreznéd tiszteletlennek? Vagy ha lekéstek valami időpontos dolgot, színház, repülő, akármi? Vagy velem olyan is volt már, hogy közös barátokkal mentünk megbeszélt, lefoglalt időpontra valahova, a csajom meg nem volt képes időben elkészülni. Én úgy voltam vele, hogy nem váratok meg miatta másokat, elindultam nélküle. És még ő volt kiakadva.
Szerintem te valami bántalmazó kapcsolatból jössz, azért látsz a dolgok mögé ilyesmiket amiket senki nem írt. Mint rossz kisugárzás, meg stresszelni a másikat, meg hogy kötelező még előbb is érkezni, stb. Én nem ilyen vagyok. Szimplán ha megbeszélünk valamit, akkor ott vagyok időben. Nem előbb, nem később. És nem vagyok boldog, ha a másikra várni kell. Ettől miért lennék vészmadár? Egyszer-egyszer beleférhet, nem vagyok hülye, megértem ha mondjuk késett a busz vagy defektet kapott a kocsi. De nem rendszeresen és nem azért, mert a csaj nem kezdte el időben bodorítani a szempilláit. Aki ilyen, az igenis rabolja a másik idejét, és tiszteletlen, akárhogy is próbálod mentegetni.
Mi az, hogy ha nem vagyok ott, minden flottul megy? A kérdesben a csajnak nincs pasija, mégsem megy minden flottul. Nehogy már az is a férfiak hibája legyen ha egy nő ennyire hülye.
A kapcsolatom az teljesen jó, csak néhány rokon rokona és munkában ezek a szigorú emberek ó ha nem lennének...
Egyébként meg ne haragudj de hiába írod le hogy nem szoktál késni, mert ők mind ezt mondják, aztán mégse veszik észre a saját hibájukat. Tiszta röhej ahogy csinálják.
Azt viszont elhiszem neked hogy nem szoktál előbb érkezni. Mert akiket ismerek ők ezzel is dicsekszenek, hogy bezzeg ő, előbb érkezik ő már mindig minimum fél órával ezelőtt ott vár. Anyám, de minek. Na mindegy. Úgyhogy ezt elhiszem neked.
De úgysem engem kell meggyőznöd, elég ha a környezeted ismer.
Volt mar, hogy lekapcsoltak az internetet, mert elfelejtettem befizetni, de a visszakapcsolasi ido maximum 2 ora, nem napok, szoval akkora gond nincs belole.
Nem tudom, ez a masok idejevel jatszas honnan jon, egyreszt nem orakat szoktam kesni, maximum fel ora korul, masreszt ha tudom, hogy valaki a tel kozepen var ram kulteren tok egyedul (bar ez eleg ritka), akkor jobban figyelek, de altalaban senki idejevel nem jatszom, mert szolok elore, mikor erkezem es az esetek egy reszeben a masik fel otthon tartozkodik, tehat akarmivel el tudja foglalni magat addig. Ha tarsasaggal ulunk be barhova, akkor meg eleve nem kell tukon ulve varni engem, mert elfoglaljak magukat egymassal. Elaludni amugy soha nem szoktam es munkahelyrol sem kestem soha, sot, munkahelyen gyakorlatilag az egvilagon semmi nem jon elo ezekbol a dolgokbol, mintha egy masik ember lennek, a fonokeim imadnak, kb en vagyok az, akire konkretan barmit ra mernek bizni, mert tudjak, hogy en meg tudom csinalni es minden rendben lesz. A kollegakkal is hamar osszebaratkozom, de barmilyen mas helyzetben, ha arrol van szo, hogy idegenekkel kene idot tolteni, szenvedek xD
Nem tudom, miket irtatok meg igy hirtelen, mert most neztem vissza es nem tudok ennyi valaszt megjegyezni, de egyebkent van parom, de szerinte is olyan vagyok neha, mint egy ot eves, de komolyabb problemak nincsenek belole😄 A rendetlenseg miatt piszkal neha, de mar kitalalunk erre is rendszert, azota valamivel jobb a helyzet. Csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!