Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lány 20-25 körül miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány 20-25 körül miért nem akarnak még elköteleződni?

Figyelt kérdés

Én valamiért csak olyan lányokat találok akik még "élni" szeretnének. Komolytalanok, hazudoznak össze vissza. Buliznak, fiúznak, isznak.

Nehéz normális lányt találni így.

2022. dec. 28. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
A nagy részük elköteleződik már 25 éves kora előtt.
2022. dec. 28. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
28%
25 körül?! 30 körül és után sem. :D
2022. dec. 28. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kettőn áll a vásár. A legtöbb, de legalábbis nagyon sok férfi nemhogy 20-25 évesen, de 30-35 évesen sem akar elköteleződést, feleségez, gyereket. Aki meg igen, az megtalálja a párját.
2022. dec. 28. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig el akartam köteleződni, de sajnos csak most talaltam olyan part, aki szinten komolyan gondolja és nem csak azt hiszi/mondja magáról.

Szerintem ez nem életkor függő. 17 évesen is komoly kapcsolatot akartam és most is. Van, aki meg 50 évesen sem.

24n

2022. dec. 28. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Van 4-5 közeli barátnőm, 2 közeli barátom. Szingliként ismertük meg egymást. Mind hosszútávú (1-5 éves) kapcsolatban vagyunk, 19-22 évesen. (A párok női tagjai is ebbe a korosztályba tartoznak.)

Egy barátnőm van, aki mondott ilyet, hogy még fiúzna, meg élne, de azóta ő is stabil kapcsolatban van.

Nagyon kevés olyan csajt ismerek, aki nem akar elköteleződni. Pedig egyetemista vagyok és kolis.

Valószínűleg rossz helyen keresgélsz.

21/L

2022. dec. 28. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz az elköteleződés alatt? Ha házasságot, gyereket, akkor valóban nem akarok, viszont csak a tartós kapcsolatok érdekelnek, amiből akár bármi lehet olyan 5 év múlva.
2022. dec. 28. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a fiúknál van ez a probléma.
2022. dec. 28. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Basszus ez nem 'akarás-nem akarás' kérdése. Ha jön valaki aki a világunkat felforgatja akkor igen. Én se akartam semmi ilyesmit húszévesen, de jött. Pár évre rá házasodtunk, még később tőle lett az első gyerekem, de azóta már elváltunk.
2022. dec. 28. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok, az osszes kozeli baratnom tobbeves kapcsolatban van (3-10), egyutt el a parjaval. Van, aki ferjnel is van mar. A tobbi baratnom meg azert nincs mert a sracok lelepnek/seenelnek/ghostingolnak meg kozben masokkal beszélgetnek es nem akarnak kapcsolatot.
2022. dec. 29. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!