Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen kell legyen a lány, akire azt mondod: őt feleségül akarom venni?
Külsőre számomra nem tudom meghatározni. Annyit szeretnék csak, hogy tetszen nekem. Egyébként meg az öltözködési stílusát tekintve ne legyen magamutogató.
Belső értékekre egy olyasvalakinek örülnék, aki megbízható és hűséges. Társként is mellettem akar állni. Egy türelmes, figyelmes természetű valaki. Fontos, hogy törődjön velem olyan értelemben, hogy érdekelje mi lesz velem. Ha valami nem úgy alakul, ahogy terveztem vagy terveztük, akkor legyen képes újragondolni a helyzetet. Problémák vagy válsághelyzetek esetén álljon mellettem. Sokszor azt látom az embereken, hogy addig vannak csak együtt, amíg nem lép fel valami probléma. A kedves barátnők is sokat tudnak tenni egy kapcsolat ellen, azzal hogy felhergelik a srác ellen. Szóval szeretném, hogy ne legyen könnyen befolyásolható. Ennek ellenére tudjon összetetten gondolkodni, ne csak a felszínt és az adott történéseket lássa, hanem abba is gondoljon bele, mi miért történik. Továbbá nekem fontos, hogy értékeljen és megbecsüljön. Próbáljon valamilyen szinten biztonságot nyújtani nekem, leginkább érzelmileg. És támogasson, nem kell, hogy egyet értsen velem, lehet teljesen más véleménye. Az sem baj, ha meg akar változtatni, ha jó irányban akar.
Legyen valami belső értékrendje. Nem kell megegyezzen az enyémmel, de más legyen, mint a mai felszínes emberek értékrendje. Ehhez nekem hozzátartozik, hogy legyen valami magasabb erkölcsi szinten, mint ami manapság elfogadott.
Hát ez elég hosszú lenne :D volt egy lista amibe összeszedtem a tulajdonságokat, ha azt bemásolom úgy is törlik :D
Maga a "feleségül akarom venni" mondatot az elején nem mondanám ki, először ismerjem ki a lányt...
Nálam a legfontosabb tulajdonság a kedvesség, de még 100001 dolog szükséges a kapcsolathoz!
23F
Külsőre számomra szép arcú és vonzó alakú.
Belsőre kedves, aranyos, törődő, gondoskodó és házias természetű. Anyai- és fészekrakó ösztönökkel.
25/F
Hát semmiképpen sem olyan, mint a volt 2 feleségem... :(
Pedig fiatalon, 20 éves korom körül volt olyan barátnőm, mint pl. amit 5-ös ír, de akkor én még messze nem akartam házasodni...
ez nagyon szép gondolat, utolsó válaszoló! :)
utolsóelőtti: sajnálom, hogy kétszer is rosszul jártál :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!