Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Rendszerint az eddigi párkapcsolati során, előbb-utóbb előjön az a helyzet, amikor észre veszem, hogy másba szerelmes az aki mellettem van, mintha csak ugró deszka lennék, egyszerűen látszik a másik emberen, ragyog a tekintete, utána velem van, de ott sincs fejben, máshol jár, rám néz és nincs az a tekintet, amit látok, amikor arra az emberre néz. Többször, eddig az összes páromnál ez volt, és ilyenkor egyszerűen nem értem, jön a sok kérdés, hogy minek van velem, ha másra vágyik, minek facsarják a szívem sokadjára.

Kezd elegem lenni, hogy valahogy nálam jönnek rá, arra, hogy nekik mi is kell, mire van szükségük, ki az aki, és ez nincs kimondva, hogy figyelj nekem csak erre van szükségem tőled, más nem kell belőled, csak ez vagy az és pont, ne is várják többet és ne is legyen, akkor tisztán találna magának, olyat az ember. Mit tegyek, hogy ez változzon, szeretnék már, olyan ember mellett lenni, aki komolyan vesz és engem szeretne, rám vágyik, és nem csak azért van mellettem, hogy máshoz közelebb kerüljön.

2022. dec. 28. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:

"előbb-utóbb előjön az a helyzet, amikor észre veszem, hogy másba szerelmes az aki mellettem van"

Mikor jött ez elő?

2022. dec. 28. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehez hogy eleve te kezdeményezel, te adsz a kapcsolatba energiát a másik meg csak befogadó igenember es sodorja csak az ár?

Mert aki pl értem él hal küzd h végre a párja legyek, és kapcsolatban is udvarol és energiát fektet a megtartásomba is, ilyeneknél nem azt tapasztalni, hogy másra vágynának mellettem. Csak amikor ez az egész fordítva van hogx én rágom le a körmöm mikor ír már, mikor találkozunk már, izzadva csábítok hódítok. Azok hajlamosak inkább kifelé kacsintgatni.

2022. dec. 28. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

#2 Ez nem azon múlik, játszod-e meghódítandó jéghercegnőt vagy sem. Jó esetben mindketten nyomjátok a gombot és energiát fektettek a kapcsolatba.

Kérdező, ha ez tényleg így van, akkor valami nem stimmel. Vagy eleve bevonzod azokat, akik még nem tudják, mit akarnak. Vagy azokat, akik ló nincs, jó a szamár alapon megalkusznak. Vagy eleinte még tényleg vonzódnak, de később valamiért idő előtt ellaposodik és kihűl a dolog.

Hogy ezek közül melyik és mi lehet a mögöttes oka, arra ennyiből aligha lehet választ adni.

2022. dec. 28. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!