Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások kapcsolata miért látszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások kapcsolata miért látszik olyan tökéletesnek?

Figyelt kérdés

A barátommal szeretjük egymást, bár a kapcsolatban vannak problémáink.

Viszont másoknál azt látom, hogy mennyire tökéletes a párkapcsolatuk. Elmegyünk egy szép, közeli helyre a barátommal, de mikor látom hogy mások a párjukkal külföldre jutnak el, elkap az irigység. Vagy hogy valakit 1-2 hónap után eljegyeznek, vagy elmennek karácsonyi fotózásra stb, akkor is azt gondolom, hogy őket jobban szeretik, mint engem.

2022. dec. 27. 16:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert: A, mindig mindenki csak a felszínt mutatja; B, csak egy szegletét látja épp mindenki a másik életéből épp.
2022. dec. 27. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokszor csak látszat.Elmennek külföldre,és? Szereted a barátod? Akkor ha elmentek Parádóhutára,ott is szeretni fogod.Ők meg elmennek Ciprusra,és lehet,hogy a fél nyaralás alatt veszekednek.
2022. dec. 27. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert felszínesen gondolkozol.
2022. dec. 27. 17:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, tipikus. Ne dőlj be ezeknek!
2022. dec. 27. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert tobb a penzuk!
2022. dec. 27. 18:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem látsz semmit a kapcsolatukból, nem vagy velük otthon. Senkinek sem tökéletes a kapcsolata.

1-2 hónap után eljegyzés meg gyerekes és kész vicc, az ilyeneknél lesz majd hamar válás is, mert komolytalanok.

2022. dec. 27. 18:31
 7/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem látszik, TE látod annak. Nagy különbség. Én például nem vagyok Facebook-on, tehát nem élek virtuális valóságban. A környezetemben lévő kapcsolatokból pedig egyet se látok tökéletesnek. Sőt! A legtöbben, ha nekem kéne benne lenni, szerintem már felakasztottam volna magam😂
2022. dec. 27. 20:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Fb-n nyilván mindenki a látszatra ad, a szépet akarja megmutatni. De nem látsz bele a valódi életükbe, hogy valójában milyen az a kapcsolat. A karácsonyi fotózáson és a külföldi nyaraláson készült fotók jól mutatnak, persze, de korántsem ettől lesz tökéletes egy párkapcsolat.
2022. dec. 27. 21:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen senki nem azt fogja felrakni a fészre, amikor a férje hazaállít félrészegen és nekiáll kötözködni. Vagy hogy a külföldi nyaralás után hogyan keni a zsíros kenyeret, hogy vissza tudja fizetni a rá felvett hitelt. Próbáld meg hanyagolni a virtuális világot és helyezd az élö kapcsolataidat elötérbe. Meg fogod látni, hogy máshol is vannak problémák.

És a legfontosabb: bár nehéz megállni, de ne hasonlítgasd magad másokhoz. Mindenki máshonnan indult. Ha ez nem megy, akkor legalább ne felfelé nézz, hogy kinek jobb nálad, hanem lefelé, és lásd meg, hogy sokan vannak nálad rosszabb helyzetben. Így talán jobban meg tudod becsülni, amid van.

2022. dec. 27. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem az.

Az, hogy ők mit mutatnak meg belőle, meg hogy te mit látsz meg benne, az már egy másik dolog.

2022. dec. 28. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!