Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfi indul jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfi indul jobb esélyekkel a nőknél?

Figyelt kérdés

A, Gazdag orvos, sportos, de elviselhetetlen stílusú ember. És megcsal.

B, Egyszerű melós, pocakos , hűséges és szeret. Csodálatos személyiségű partner

(Ha az A-t választod akkor írd le hogy nem vagy goldigger sem csupán felszín alapján ítélő ember és ez a döntésed véletlen csak)

2022. dec. 27. 09:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

20

Én történetesen maximálisan egyetértek a 19-essel, de muszáj felvilágosítsalak, hogy a nők csoportja elég sokszínű. 😉

Mi magunk sem értünk egyet mindenben. Van, aki így gondolja, van, aki úgy, vannak elvi és életviteli különbségek köztünk. Tudod... Emberek vagyunk, akik nem mind ugyanolyanok.

2022. dec. 27. 11:11
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyikkel sem kezdenék!

Az elsővel azert nem, mert megcsal, a masodikkal meg azért, mert vele nem lehetne családi életünk, semmi normális.

2022. dec. 27. 11:39
 23/30 anonim ***** válasza:
78%

Melyik NŐ indul jobb esélyekkel a FÉRFIAKNÁL?

A, JÓL KINÉZŐ, VÉKONY, sportos, de elviselhetetlen stílusú ember. És megcsal.

B, Egyszerű DUCI, NEM VEKONY , hűséges és szeret. Csodálatos személyiségű partner

(Ha az A-t választod akkor írd le hogy nem vagy FELSZIMES sem csupán felszín alapján ítélő ember és ez a döntésed véletlen csak)

2022. dec. 27. 11:41
 24/30 anonim ***** válasza:
50%
A 13 és 19-es vagyok ismét. Azért nálam eléggé más megítélés alá esik az, hogy valaki, aki egyébként egy top pasi, mindenki szerint is, és napi 14.512 próbálkozást kap másoktól, mondjuk évente egyszer megcsal egy Miss Worlddel, vagy ha egy pohos, kétbites, taszító, undorító jellemü+külsejü figura csak azért nem csal meg, mert nincs senki, aki akár tíz méterre megközelítené, és ráfanyalodna egy vibrátor helyett. Na, ez utóbbit nem fogom kipróbálni, ezt már szerintem más kérdésnél is leírtam, hogy inkább vagyok társtulajdonosa egy malibui villának, mint egyedi birtokosa egy penészes, megroggyant borsodi putrinak.
2022. dec. 27. 11:48
 25/30 anonim ***** válasza:
24. De ha megcsalna, akkor gondolom neki nem ezt mondanád el utána, mint itt most nekünk, hogy "Figyelj drágám, iszonyú jó pasi vagy, néha megértem ha megcsalsz.", hanem ugyanúgy hisztiznél neki, kifejeznéd a rosszallásod a dologgal kapcsolatban, stb.
2022. dec. 27. 11:52
 26/30 anonim ***** válasza:
23. Miért nem írtad bele, hogy mi a foglalkozása, anyagi helyzete? Ja mert a férfiakat ez (a nőkkel ellentétben) nem érdekli, nem ez alapján ítélnek meg egy potenciális romantikus partnert?
2022. dec. 27. 11:53
 27/30 A kérdező kommentje:

23

Nem tudom más kit választana. Nekem a duci kedves nő szimpatikusabb.

2022. dec. 27. 12:07
 28/30 anonim ***** válasza:
25# dehogynem, el is mondtam, mármint kölcsönösen megbeszéljük ezt is, ugyan miért hisztiznék egy alkalmi dolog miatt, vagy ö ha én véletlenül valakivel összefekszek? Ez semmiben nem befolyásolja a kapcsolatunkat. Rosszalja a fene, nem a tulajdonom, azt szeretném, hogy jól érezze magát az életben, és vice versa.
2022. dec. 27. 12:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Én.
2022. dec. 27. 12:19
 30/30 anonim ***** válasza:
94%
Azt hiszem nem is olyan rosssz a szinglilét, ha csak ilyen selejtek vannak. Ennél bármi jobb, még egy másik nő is..
2022. dec. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!