Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfi indul jobb esélyekkel a nőknél?
Figyelt kérdés
A, Gazdag orvos, sportos, de elviselhetetlen stílusú ember. És megcsal.
B, Egyszerű melós, pocakos , hűséges és szeret. Csodálatos személyiségű partner
(Ha az A-t választod akkor írd le hogy nem vagy goldigger sem csupán felszín alapján ítélő ember és ez a döntésed véletlen csak)
Az miért a felszín alapján ítélés, hogy az értelmesebb, tanultabb pasit választanám? A vonzalom is nyilván fontos, senki sem jön össze olyan partnerrel, aki taszítja, ezen az elven a nyolcvanéves szomszéddal is összejöhetnék, vagy egy féllábú törpével. Sportolok is, egzisztenciám is van min akkora, de inkább jobb, mint egy orvosnak, tehát a golddiggerkedés is kiesik. A személyiségem meg nekem is borzalmas, nyilván ezen a téren is jobban illene hozzám az A pasi,mihez kezdenék egy csodálatos rám csimpaszkodó pohos lúzerrel?
2022. dec. 27. 10:28
14/30 anonim válasza:
13. Mert inkább választanál olyat, aki szarul bánik veled, nem leszel mellette konvencionális értelemben boldog egy kapcsolatban, nem lesztek kapcsolati szinten egyenrangúak, elviselhetetlen a stílusa, megcsal, mint olyat, aki ezeket nem csinálná veled.
Ezért.
2022. dec. 27. 10:34
15/30 anonim válasza:
Én a nyitott párkapcsolat híve vagyok, tehár számomra nem értelmezett a megcsalás fogalma. Szeméy szerint nem gondolom, hogy rendelkezhetek a partnerem testével és vica versa.
Az elviselhetetlen stílus meg... Adnék egy esélyt, de lehet, hogy repülne miatta. A kövérhez viszont eleve nem tudnék vonzódni, és szerintem nem azért dolgozom ki a belemet, hogy eltartsak egy férfit.
Szóval ezért választanám az 1-est, noha valószínűleg nem lenne hosszú életű a kapcsolat.
2022. dec. 27. 10:36
16/30 anonim válasza:
rég volt már "egyszerű melós" kérdés...
2022. dec. 27. 10:40
17/30 anonim válasza:
Ezeknek a ronda, tanulatlan alakoknak valahogy mindig csodás a személyiségük. Szerintük.
2022. dec. 27. 10:48
18/30 anonim válasza:
17
És egy szexi, tanult ember pedig csakis egy velejéig romlott nőverő lehet.
2022. dec. 27. 10:52
19/30 anonim válasza:
14# - nem, olyannal nyilván nem maradnék egy percig sem, aki szarul bánik velem, de itt a két képzeletbeli A és B pasinál ez nem is volt megemlítve, mint kitétel. Szóval még mindig az A, megcsalhatom épp én is, nem vagyok egy top személyiség én sem, mint mondtam, ha szellemileg, egzisztenciálisan, a céljainkat, kedvteléseinket nézve egy kategória vagyunk, egy megcsalás, pláne ha egyikünknek sem számít, nem oszt, nem szoroz. Az meg miért kellene, hogy érdekeljen, hogy pl a sarki tarháló hajléktalan vagy egy betanított melós a szalagtól nem csalna meg, ha beköltözne hozzám? Irreveláns info, hol nem sz@rom le?
2022. dec. 27. 10:58
20/30 anonim válasza:
19. Én kedvelem az őszinteséged, csak akkor a többi nő nem tudom miért hazudik magának, másoknak állandóan ezekkel kapcsolatban. Ki lehet mondani őszintén, hogy ez a helyzet és ilyenek, így működnek az emberek, nem értem miért érzik legtöbben a kényszert arra, hogy pl. ne mondják el így őszintén a véleményüket ahogy most te is elmondtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!