Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Itt a fórumon is kérdezték már páran, hogy milyennek kell lennie egy férfinak.

Elvileg ebben a videóban erre lehet választ kapni:

https://www.youtube.com/watch?v=s7WthTKk2xM

A lényeg: a férfinak a gyerekvállalás legyen a célja, mert a nők erre tudnak célként tekinteni, és a férfi ettől lesz férfi a szemükben.

Ez nekem több ponton is sántít, és nem ez az első ilyen ezzel a klubbal kapcsolatban.

Sok nő nem akar gyereket, másrészt egy bizonyos kor fölött már nem akarnak gyereket vállalni. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyi dráma van abból, amikor a kapcsolat csak a gyerekkérdésen alapul.

Sajnos azt látom, hogy ez a klub nem a férfiakhoz szól, hanem inkább frusztrált nőkhöz. Így lehet ujjal mutogatni, hogy a férfiember megmondta hogy ki a férfi. A kérdésfelvetései tetszenek, de a következtetéseivel nem tudok egyet érteni, sokszor általánosít is.

Már Csernusnál sem működött a beszólogatás, nekem ez is fura.

2022. dec. 26. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En eleve nem szeretem ezt az ilyen legyél, meg milyen az igazi férfi; nő tipusu megmondó embereket. Nem veszik figyelembe, hogy sokfajta ember van, nem mindenki akar egyforma eletet élni es azt hirdetik, hogy csak az ember, aki megfelel az altaluk szajkozott sablonnak. Az emberiseg evszazadok ota kuzd azert, hogy kitorjon a vallas, tarsadalmi elvarasok altal rajuk testalt dogmak alol. Ilyen megmondoemberek a nagyon bizonytalan embereknek szimpatikusak, akik egyfajta apapotlekra vagynak, aki memondja nekik, hogy hogy kell elni.
2022. dec. 26. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ismerek olyanokat akikre ragadnak a nők.

1.helyesek

2.korrektek

3.tudnak szerelmesek hűségesek lenni

4.tekintélyuk van. Azaz szeretik őket a haverjaik, hivogatják őket, mindenhova vàrják, munkában is rajonganak értük a kollegák, szocializáltak, követőik vannak, saját berkeken belül "híresek".

2022. dec. 26. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Bedő Imre mentor...láttam pár videóját,ezt csak nagyjából néztem végig.Nincs azzal baj amiket mond,csak nem szabad mindent elhinni belőle.Ő is csak egy szeletét nézi a férfiasságnak/nőiességnek.Nem minden nő akar gyereket.Én viszonylag sokat beszélgetek nőkkel,szép,vonzó nőkkel is,utóbbiakból az egyik mondta egyszer,hogy régebben akart gyereket,de most már nem,nem lenne hozzá türelme,viszont ezt mindig titkolja más nők előtt,ha szóba jön a téma...A videó vége felé mondja,hogy,amely férfinak nem az élet továbbvitele a célja,az csak teng-leng,és inkább ne keressen magának nőt.De miért is? Az adott nő szeretése,támogatása,segítése,akár anyagilag is,ezek miért nem lehetnek célok?
2022. dec. 26. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet cél az, hogy valaki értelmes életét éljen? És mi van azokkal, akiknek nem lehet gyereke? Nagyon egysiku, konzervatív véleményt fogalmaz meg és csak az van, amit ő mond. Nem szeretem az ilyen eszosztokat.
2022. dec. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!