Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az első csók után ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első csók után ez normális?

Figyelt kérdés

A srác a harmadik találkozásunkor megcsókolt. Ez volt az első csókom. Ezért emiatt is feszengve éreztem magam és mondjuk úgy hogy ő egy kicsit túl hevesen csókolt vagy hogy is mondjam. Nekem valahogy nagyon nem jött be az egész ezért eltoltam magamtól. Később megint megcsókolt de akkor sem lett jobb a helyzet és ismét elhúzódtam.

Mint ember igazán kedvelem őt, de őszintén szólva a csók után valahogy nem érzem azt hogy ezt megégyszer szeretném vele. Valahogy most az eddigi érzéseim össze kuszálódtak. Arra számítottam, hogy örömömben ugrálni fogok,hogy végre megtörtént de közel sem érzek ilyet.

2022. dec. 25. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Nyisd ki kicsi szád és mondd el neki, hogy lassabban szeretnéd, mert neked ezek az elsők. Tádám. :)
2022. dec. 25. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
persze, szokatlan érzés még, össze kell szoknotok, kérj tőle időt, hogy ne siessetek annyira
2022. dec. 25. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az első csókom kellemes élmény volt, pedig viszonylag gyorsan történt. De vonzódtam a sráchoz és a csók csak megszorozta ezt ezerrel.

Ilyen fura csókélményem akkor volt, amikor nem volt meg igazán a kémia a partnerrel. Akkor nem éreztem semmi jót és nem is vonzódtam hozzá, nem vágytam a csókra.

Szóval szerintem nem az a gond, hogy gyorsan történt, inkább az, hogy te nem érzed (még?) azt, amitől jó lesz egy csók. Tetszik? Vagy csak kedveled mint ember, de annyira nem vonz? Mert ha vonz, akkor egy hirtelen csók is mámorító. Ha nem jön be fizikailag, akkor pedig húzhatod sokáig, de nem lesz az igazi. A szerelmes csók vágykeltő.

2022. dec. 25. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sincs vonzalom és ezért érzel így.
2022. dec. 25. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Na azért van olyan, hogy valaki borzalmas csókoló, de ő mivel tapasztalatlan azt hiszi, hogy ilyen egy “heves” csók.

Valszeg szétnyalta a száját. Mondd neki, hogy szeretnél lassú, érzéki csókor, ha még mindig nem jön át, akkor vagy nagyon szrul csinálja, vagy tényleg nincs meg az a vonzalom.

2022. dec. 25. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Könnyen lehet, hogy neki is ez volt az első.
2022. dec. 25. 21:12
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló,neki nem ez volt az első.
2022. dec. 25. 21:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Átolvastam többször is a kérdést, és sehol sem írtad, hogy tetszik, vonzó számodra a srác. Nem lehet, hogy csak azért vártad ennyire a csókot, hogy végre ez is meglegyen? De valójában nem vagy szerelmes, nem indít be a fiú...

Ha ez a helyzet, nem érdemes így belemenni a kapcsolatba.

Amúgy a jó csók olyan, hogy élvezed, ráéreztek arra, mi a jó, mindketten irányítjátok. Valószínűleg túl nyelves-nyálas ahogy ő csókol. Elsőre jobb egy finoman elnyújtott szájra puszi, óvatos felfedezés az ajkakkal. De őszintén szerintem nincs ezen mit megbeszélni, nem attól lesz jó...

Gondold át, hogy kellemes-e a fizikai közelsége, vágysz-e rá, és ha a válasz nem, akkor jobb lezárni az ismerkedést. Én hasonló helyzetben próbálkoztam, hátha megjön a vágy, de csak egyre kellemetlenebb lett. :/

2022. dec. 25. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt nekem is olyan, hogy minden teljesen jól kijöttünk a sráccal, de nem jött össze a csók. Nem az első volt, de borzasztó volt, azután is miután mondtam neki. Nem működött a kémia, többszöri próba után hagytam.
2022. dec. 25. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
55%

#7!

Egyik srác sem árulja el, ha még sosem volt nő közelében.

2022. dec. 26. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!