Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ez elég? Normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez elég? Normális?

Figyelt kérdés
5honapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Elején biztos h szerelmes voltam. Aztán kicsit jobban megismertem és ki abrandultam. Abban biztos vagyok szerelmes nem vagyok de szeretem. Ez vajon elég?
2022. dec. 20. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
sákrivala nojti
2022. dec. 20. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
6 honao az ujvarazs amugyis
2022. dec. 20. 13:52
 3/9 XXX-YYY válasza:
100%
arra hogy dugjatok elég, mi a kérdés? :D
2022. dec. 20. 13:59
 4/9 A kérdező kommentje:
3. Párkapcsolat szinten értem.
2022. dec. 20. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne elég, bármelyik oldalon állnék sem, ha én éreznek ilyen rövid idő után kiábrándultságot, akkor szakítanék, ahogy akkor is, ha felém mutatnának ilyen gyorsan és hirtelen lecsökkent érzelmeket.
2022. dec. 20. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem soha nem szeretted. 5 hónap alatt? Csak "puncimámorban" úsztál, az nem szerelem.
2022. dec. 20. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Tudom h mit éreztem.
2022. dec. 20. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, ha azt érzed, hogy kiábrándultál belőle, akkor az nem egy jó alap egy kapcsolathoz. Jó esetben pont, hogy jobban kéne szeretned miután jobban megismerted.
2022. dec. 20. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Határozott nem. Innen jobb már nem lesz... húzhatod akár évekig is, de tapasztalatom szerint semmi értelme.
2022. dec. 20. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!