Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalon valaki évekig egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalon valaki évekig egyedül van az nagy veszteség?

Figyelt kérdés
Fiatal korban elvesztegetett idő ha egyedül van az ember?
2022. dec. 25. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de mindenképp csinálj valamit ,fejleszd magad, hobbidat, valamit mindenképp hogy értékesnek tűnjön az egyedül töltött évek is.

Használd ki hogy nincs senki akinek tartozol bármilyen magyarázattal.

Meg szerintem pasiz/nőz legalább kalandok legyenek majd jó lesz vissza gondolni rá hogy mik voltak, meg tapasztalatot gyűjtesz,uj teknikáktalan xd.. menj bulizni ha érdekel, csinálj olyan dolgokat amiket már házas emberek alig csinálnak 🤣 legyél sokszor társaságba hidd el az is kell hogy ne punnyadj be otthon.

Építsd a saját baráti körödet hogyha össze is jössz valakivel akkor is tudj önálló lenni

2022. dec. 25. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg fiatalon tényleg jók az "örültségek " ... mikor máskor csinálnád ? Öregen?

Szóval én elvesztegett időnek érzem hogy még vsak nem is próbáltam másokkal lenni amikor nem volt párom.

Bulizz, barátok legyenek ,hobbik , építsd saját magad és a szerelem is megtalál ha többet mozdulsz ki ,bár nem tudom mennyire vagy csavargos típus...

Meg próbálkozni kell ,nem kell félni semmitől... Izgi új embert megismerni, rá jössz ha nem hozzád való , mmnem baj ha csak kaland is lesz ,próbálkozni kell

2022. dec. 25. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint nem, csak azt hisszük, mert a környezetünkben mást látunk. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, társsal vagy anélkül, mindegy.
2022. dec. 25. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ülsz egy széken és bámulod a falat, a helyett hogy valami hasznosat csinálnál.. akkor igen.
2022. dec. 25. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszélgethetnél is valakivel.
2022. dec. 25. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerkedj
2022. dec. 26. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!