Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek miért kell így lennie?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek miért kell így lennie?

Figyelt kérdés
Ismerkedsz valakivel minden jó,még taliztok is és aztán szépen elkezd nem keresni.Ezt miért kell?Fél év alatt 3-ára járok így.Persze hiába kérdezem mi baja van azt mondja semmi.Eddig mindennap írt,többször is keresett taliztunk is többször.Kb 1 hete változott meg,már nem igazán kezdeményez beszélgetést,nem hülyéskedik.Ma is èn írtam rá este,ő nem írt.Nem értem tényleg ha kérdezem mi a baj, miért kell azt mondani semmi,mikor egyértelmű hogy de van valami?Én meg teljesen ki vagyok tőle,rossz kedvem van,szomorú vagyok és nem értem mit rontottam el megint.29N

2022. dec. 24. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos netes ismerkedéskor ez trend. Mással is ismerkednek közben, lehet jött egy jobb. Túl kell lépni és keresni mást. Amíg nincs semmi, addig te se csak ég, emberre koncentrálj, így nem fog zavarni, ha az egyik éltünk.
2022. dec. 24. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Csak tippelgetni tudunk. Ha mondjuk látnám a csevegést abból le lehetne szűrni egy két dolgot. De nyilván nem akarok belemászni a magáneletedbe. :D
2022. dec. 24. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert szexre kellesz. Ha megkapta, akkor lelép, ha nem, akkor meg rájön, hogy ennyit nem ér neki a dolog, hogy kaptasson utánad.
2022. dec. 24. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3 fő lehetőség van.

1. vagy nem tetszel eléggé, és úgy van vele, hogy ezért nem éri meg a ráfordított idő és utazás és pénz.

2. tetszel neki, de természetileg és az emberi tulajdonságaid miatt inkább hagyja az egészet a fenébe, mert még a szexért sem éri meg játszani a tökéletest.

3. csak szexre kellettél, amennyiben már megvoltál..

2022. dec. 24. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként van sok ismerkedesben megakadt ember is. Nincs kedve vegigjatszani az ismerkedési pavatancot, legszivesebben már az egyuttfozesnel tartana. De ez nem így megy, nem lehet atugrani a szakaszokat. A tarskeresesben is ki lehet égni.
2022. dec. 24. 21:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem a megfelelőre bukansz.

Azzal is "egyszer" találkozol, de nem biztos, hogy online...

2022. dec. 24. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Túl nagy a piac, válogat. Ahogy a nők is teszik ezt a férfiakkal.

Gőzöm nincs igazából, még ha több lánnyal is beszélgetek nem hívom el mind randira 😂 ez nekem fura lenne. Anyagilag meg egyenest tragédia 😂😂😂

2022. dec. 24. 22:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze ez mind érthető,de miért nem lehet mondani,hogy ne haragudj megismertem mást vagy nem szeretném folytatni az ismerkedést.Ez így olyan szemétség,hogy csak úgy felszívódnak.
2022. dec. 24. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

Mert nem egyformák az emberek.

Te is több személlyel ismerkedj, randizz, ne csak egyre koncentrálj.

2022. dec. 24. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Értem én, de ez ilyen. A legtöbb nő is pint ezt csinálha. Eltűnik, mert akkor nem kell a másik érzéseivel figlalkozni, neki ez sokkal könnyebb. Az emberek önzők, hiányzik belőlük az empátia. Ezt éljük ma.

Boldog karit!

2022. dec. 24. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!