Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 45 felett költöztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik 45 felett költöztek össze először a párjukkal az életben, azoknak hogy ment?

Figyelt kérdés
Kifejezetten azokat kérdezném, akik soha előtte nem éltek együtt senkivel, csak 45 felett alakult úgy, hogy valakivel összeköltöztek. Hogy sikerült? Nehéz volt megszokni?
2022. dec. 24. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Remélem rendben volt minden... hasonló a helyzetem... 33 F
2022. dec. 24. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Rigolyásak az ilyenek. Abba is beleszólnak hogyan mosogatsz hova teszel le egy poharat hogy áll a párna az ágyon. Mindennek úgy kell mindig állnia, ahogy ö szokta hagyni, mintha nem is létezne a másik ember.

43 éves férfi akart velem így összeköltözni hogy egy ilyen ember, és még a gyerektémát is pedzegette. Abba szerintem bele is halt volna.

Eleinte kivertem a balhét hogy ne balhézzon nekem olyanokon hova teszek le egy poharat, ez beteg, de akkor beleszólt abba, hogy áll a fürdőszobaszőnyeg. Meg nem szellőztethetek csak ha ő mondja(egyik este köhögős lettem a hülye illatosítójátol és inkább azt akarta h fulladjak is meg de ablakot NEM nyithatok)

Az ilyen magányhoz szokott emberek egy pokol.

2022. dec. 24. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha valakinek előtte volt párja, vagy netán élt valakivel együtt, akkor csak-csak működhet, de ha soha sem volt senkije, akkor 45 felett nem könnyű vele, de szerintem már 30 felett is nehéz eset.
2022. dec. 24. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem éltem együtt senkivel.Van párom,nem mondom hogy surlódás mentes lenne,de inkább akkor lenne probléma,ha nem szeretném már.Egymás hülyeségeit meg már megszoktuk.
2022. dec. 24. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!