Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók! Hogy vészelitek át a Karácsonyt és a Szilvesztert?
Annyira túl toljátok a deszregyedülakarácsony...
Rettentő fárasztó párkapcsolatban a karácsony.
Semmi pihentető, felemelő vagy boldog nincs benne. A nagyon friss, értsd előtte 1héttel jöttél össze valakivel, na ott még fantasztikus, de utána
Én irigylem, akinek nincs ilyen problémája
12.
Mondjuk az is igaz, hogyha egyedül van valaki, akkor nem kell kötelező pofavizitre mennie a másik fél rokonaihoz, a kedves alkoholista apóshoz aki még a karácsonyi vacsora alatt is meccset néz, a műfogsorát villogtató anyóshoz aki a századik unikum után már a képedbe is mondja, hogy az ő gyereke jobbat érdemelne, de hát ez jutott, mindegy az ő férje is szar, nézzétek meg megint a meccset nézi, szlovák hanggal.
Az olyan nagyszerű rokonok pedig, mint a denevértrágya-szobrász Filemon bácsi és a mindig a végbélrákról beszélni kívánó Eutanázia néni már csak a reszeléket képzik a szartortán.
Én látok jó és rossz kapcsolatot is.
Inkább vagyok egyedül boldog mint kapcsolatban szomorú.
Vettem magamnak ajándékot amire vágytam, lesz jó kajcsi stb.. így is lehetsz boldog.
Mivel még anyummal élek (22 vagyok, egyetemista) így semmivel sem rosszabb szingliként, mint párban. Sőt, nyugisabb.
Karácsonykor itt-ott család.
Szilveszterkor barátokkal vagyok.
A Karácsonnyal semmi gond, ugyanolyan számomra, mint esetleg egy párral, persze nem díszítek, ünneplek, stb.
Számomra a Karácsony az eredeti mivoltát jelenti.
A Szilveszter viszont évről évre, cefetebbűl megvisel, így egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!