Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiak! Gondoltatok már azonos neművel az erotika bármely formájára?
Furcsa de gyerekkoromban a környezetem azt tanította hogy legyek az minek születtem és ne gondoljak ilyesmire!
Anonim módon se mondanám hogy gondoltam ilyesmire mert számomra már az is bu.zis, ettől függetlenül nincs bajom a távolságtartó melegekkel akik nem vonulnak Pesten!
A homofóbia nálam csak azokkal a melegekkel van akik a másik ember előtt észre akarják vetetni magukat!
Egyszer egy mersz vagy felelsz játék során csókolóznom kellett a legjobb barátommal, gyomorforgató érzés volt. Valahogy nem jött meg tőle a kedvem ahhoz, hogy egy másik hímneművel is kalandozzak kicsit. 😃
(Utána a lányok is smároltak egymással és velünk is, csak ezért vállaltuk be. Emiatt megérte. 🥰)
Erotika bármely formája? :O
Arra még nem gondoltam (úgy külön), hogy megfogni egy farkat...
... legalább is kézzel nem xD
Viszont máshonnan nézve elég sokféleképpen elgondolkodtam rajta és elképzeltem már többször is, hogy mit hogyan és hogyan akarom érezni mint a dolgok élményét, mint magát a farok érzetét közben, mint az ízét :)
Akkor már ne maradjon ki a sperma se, mert hát persze az volt a kérdés vége, hogy megízlelni egy másik férfi spermáját, amire a válaszom csak annyi, hogy volt pár olyan gondolatom amiben igencsak megízlelném azt, hisz többször is gondoltam rá, több szituációban, mindig máshogy.
Szóval a válasz az alap kérdésedre: igen, sokszor gondoltam már rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!