Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a féltékenység gáz, vagy párkapcsolatban teljesen normális?
A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, és sose vallottam magam annak a nagyon féltékeny típusnak. Bízom benne, sosem kutakodtam a telefonjában és nagyon jól tudom, hogy sosem csalna meg.
De vannak olyan dolgok, amik egyes ismerőseim szerint okék egy párkapcsolatban, míg mások és szerintem sem az. Szerintem például nem fér bele ha más lányokat bármilyen módon megfog (ide nem értve az alap köszönési formákat és hasonlókat ami barátságban teljesen normális).
Ami most tényleg zavar az az, hogy a főnöke a céges bulira sztriptíztáncosnőket hívott, és tudta hogy ez zavarna engem. Ő ott maradt, és elmondása szerint nem is nagyon foglalkozott velük, de engem akkor is zavar, hogy más lányok vetkőztek előtte és nem érti miért csinálok ekkora problémát belőle. Tényleg gázosan féltékeny vagyok, vagy normális ha nekem nem fér bele egy kapcsolatba ha a párom előtt vetkőznek?
Kiscsillag, ez nem egy baráti kör, ez üzlet. Itt nem kötelessége senkinek semmit kibírni jófejségből, főleg nem azért, mert attól kell tartania, hogy mások megharagszanak rá, ha - tudod - a szabadidejét nem azokkal a szarládákkal akarja tölteni, aki kellemetlen helyzetbe hozza, hanem a családjával. Álljon már meg a menet, mi a faszt képzeltek magatokról, mi a fsznak járunk dolgozni? Nem azért, mert annyira meg akarunk felelni emberi hulladékoknak is.
Igaz hogy céges buli, de már rég nem volt kötelező a maradás, hiszen reggel 7től ott voltak, és ez késő este volt, és nagyon sokan hazamentek a családjukhoz időben.
Miért ne maradhatott volna tovább azon a bulin?
Kötelező akkor elindulnia haza,amikor a többiek?
Szerinted mit csinált ott?
Megsúgom!!Nem a nő bugyijában túrkált,hanem jól érezte magát,ettek,ittak,sztorizgattak,jókat nevettek,ahogy egy céges bulin szokás!
Saját magadnak csinálsz felesleges problémát,mert kombinálsz!
Ha jót akarsz magadnak és a kapcsolatodnak ne cseszegesd emiatt,csak magadat járatod le vele.
És nőként írom,igen,gázosan féltékeny vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!