Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tàrsat vàlasztanàd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tàrsat vàlasztanàd magadnak ha CSAK e kettő közül lehet választani?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 10:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
22%

Nincs olyan, aki sosem csalna meg.

Ha nem jó a kapcsolat, akkor félre fog lépni.

2022. dec. 20. 10:55
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
Általában nem. Akivel végül az egyén van, az legyen tökéletes. Kívül is, belül is, egzisztenciálisan is, jellemre is, mindenhogy IS. Mindkét nemre igaz. Igaz csak szubjektíven, mert mindenkinek más a tökéletes és van akinek mindenféle őrület ("csak kockás ruhákat hordjon" vagy "raccsoljon, mert az olyan elegáns", "szeresse a meztelencsigákat", de az legyen meg.
2022. dec. 20. 10:56
 13/25 anonim ***** válasza:

A másodiknak adnék esélyt, de lehet az se működne.

Akiről biztosra tudnám hogy megcsalna, hazudna ott még hozzá fogni se lenne értelme.

2022. dec. 20. 11:03
 14/25 A kérdező kommentje:

Biztos van olyan férfi/nő, akinek a puszta jelenlététől is benedvesedsz vagy ha férfi vagy, rögtön feláll :) Közben tudod, hogy lehet még van valakije, mert napokra eltűnik, össze-vissza beszél, valószínűleg hazudik, hülyének néz, többször becsapott már stb.

De az első tényen mégsem tudsz változtatni. És mikor együtt vagytok jókat nevettek, de csak arra az időre, a többi pedig a fejfájás.

A második típus, aki mellett nem nedvesedsz be, hanem egyszerűen csak örülsz és hálás vagy, hogy van neked, hogy ott van az életedben. Mert segít, ahol csak tud. Kérni sem kell. Az a típus, aki bocsánatot kér az ajtótól, mert neki ment. Nagyon jó ember.

2022. dec. 20. 11:05
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ugyanúgy éli meg a szexualitást és az érzelmeket. Nem nedvesedek idegenekre. Tudnom kell, hogy ő kicsoda.
2022. dec. 20. 11:13
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Leszarom magasról, hogy nedves a bugyim, ha egyszer egy szemétláda és nem elég, hogy velem játszik a barátnőjét semmibe veszi.

De a másodikat meg én nem használnám ki, hiszen ez az, mert csak azért lennék vele, mert pont az ellentéte az elsőnek és akkor én is egy szemétláda lennék.

Egyedül maradnék, ez így helyes.

2022. dec. 20. 11:18
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
2,úgyse szoktam szerelmes lenni.
2022. dec. 20. 11:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Az elsővel egy épeszű ember max. szexet tud elképzelni. Vagy inkább azt se.

A másodikkal szemben pedig nem lenne fair együtt lenni. Megérdemli ő is, hogy olyan párt találjon, akit tudja viszont szeretni.

2022. dec. 20. 11:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az egyedüllétet választanám.
2022. dec. 20. 11:44
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
Az elsővel valami szexuális alapú kapcsolatba kezdenék, de nem párkapcsolatba. Így élvezhetem, amíg van, de nem kell miatta fájjon a fejem. A második aranyos, de nem szeretem kihasználni az embereket.
2022. dec. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!