Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik tàrsat vàlasztanàd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tàrsat vàlasztanàd magadnak ha CSAK e kettő közül lehet választani?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 10:40
A kérdező szavazást indított:
Vonzódsz hozzá, testileg és érzelmileg is, de az illető a tipikus rossz ember: megbízhatatlan, megcsal, hazudik...
Rendes, akibe nem vagy szerelmes, de az illető nagyon megbízható, sosem csalna meg, sosem hazudik, mindig jószándékú veled, mindig lehet rá számítani.
26 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
E kettő közül nem választanék. Nem vagyok a mindenáron kell valaki híve.
2022. dec. 20. 10:43
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Elso, legalabb lenne par izgalmas honapunk, mielott szakitunk es valaszthatok mast vegre😂
 3/25 Noren1989 ***** válasza:
100%

Még mindig vàlaszthatom a macskàimat.

Deal?

4/25 anonim ***** válasza:
100%
Két véglet... Logikus, hogy a második, de nem tuti, hogy sokáig működne, főleg ha jönne a harmadik opció, aki az elsővel hasonló, kivéve, hogy rossz ember.
2022. dec. 20. 10:44
 5/25 anonim ***** válasza:
91%

Gondolkodás nélkül szavazok én is a macskákra. 😀

2022. dec. 20. 10:45
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Az első.

Mindkét esetben szakítás lesz a vége, így legalább van benne szenvedély.

Úgyis csak később derül ki, hogy milyen ember.

2022. dec. 20. 10:49
 7/25 anonim ***** válasza:
75%
A másodikat választottam, de szerelmes is vagyok belé. Nem tudnék olyannal lenni, akibe nem vagyok szerelmes és akivel nem jó a szex. Persze nehéz olyat találni, akivel szinte minden klappol, de én inkább vártam rá, a megalkuvás nem az én sportom.
2022. dec. 20. 10:49
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Már megint ez az incel álom a szemétláda jó pasiról és a belsőleg tökéletes rondáról.
2022. dec. 20. 10:51
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Utóbbival vagyok párkapcsolatban épp, de inkább lennék egyedül. A válaszom hogy ha csak ebből a kettőből lehet választani akkor inkább a magány. 23N
2022. dec. 20. 10:51
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy aki megcsal és hazudik, ahhoz nem tudok vonzódni sehogy. Akibe meg nem vagyok szerelmes, azzal barátok vagyunk.
2022. dec. 20. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!