Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra orvosság? Öszetett dolog.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3 hete elhívott egy számomra 10/10-es lány(nem vicc), hogy táncoljak vele a szallagavatón.. oda meg vissza voltam, röviden annyi, hogy elhalmoztuk egymást ajándékokkal (csoki, apróság), megbeszéltük, hogy együtt táncolunk a szallagavatón (ő kért fel engem) és tervezgettük a "privát beszélgetést" (egy suliba járunk, csak ott beszélgettünk). ez tartott egy hétig, mikoris kiderült, hogy a bátyám szakított a barátnőjével, akivel egy évet volt együtt, és szeretne a lánytól valamit, aki nekem is tetszik... a tesóm is tudta, hogy oda vagyok a lányért... a lány nem tudta mit mondjon, és ez így is maradt egy hétig, miután közölte, hogy összejött a tesómmal... de azt mondta, hogy engem jobban szeret, csak nem mondtam el hogy mit akarok tőle ami privát beszélgetés nélkül úgy gondolom érthető.... eltelt egy hét most gyűlölöm a tesómat, a lányból még nem tudtam kiszeretni, de haragszom rá, és amikor együtt vannak fizikailag fáj a szivem... mintha szorítanák össze.... mi a teendő szerintetek? (én 16/fiú, lány 18/lány, tesóm 18/fiú)2010. okt. 1. 16:45
21/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok... eddíg vegyesen hallgatok meditációs, és kőkemény rock'n rollt mp3-mon...
2010. okt. 1. 17:20
22/30 anonim válasza:
Szerintem ez a csaj egy jó nagy paraszt.Minek megy oda hozzátok a tesóddal hetyegni,ha tudja,vagy sejti,hogy Neked ez mennyire fáj....
23/30 anonim válasza:
Mindkét fiuval játszik,szerintem csak élvezi hogy két testvér harcol érte,valószinű van neki egy harmadik pasija is,vannak ilyen lányok.ezeket hivják úgy, hogy l*tyó.
24/30 A kérdező kommentje:
nagyon rendes lány, a fél karomat odaadnám érte, és nem a melleiért, hanem a személyiségéért.. ennyi hogy a tesóm volt a gyorsabb, és cska a pillanatnyi gyengeségre tudok gondolni...
2010. okt. 1. 17:40
25/30 anonim válasza:
A csaj gyenge volt,ja jellemileg ne metegesd mert nem olyan kisanygal,a tesód meg hülye ha bedöl neki.Az ilyen kedves fiúk mint te mindig az ilyen ártatlan kis anygalkákba zúgnak bele,aztán kiderül hogy rohadtúl nem angyalkák,csak jól manipulálnak,használják a képességeiket...Amúgy ha annyira vállasos lenne nem lenne tesóddal miközbe tudja hogy te szerteted,meh ő is téged akor veled lenne nem a tesóddal fogd fel csak eszközök vagytok neki.Imponál neki hogy odavagytok érte.....De ez nem szerelem,az ő részéről tuti nem.
26/30 anonim válasza:
Nem értem,hogy mit kell mentegetni ezt a csajt.Ha annyira kedves,aranyos,kis tündibündi,akkor nézzed és hallgasd ,ahogy ők jól elszórakoznak egymással.Nem kötelezte őt senki,hogy a tesóddal legyen.ha téged szeret,akkor miért nem veled van????? Ugyan,nyisd már ki a szemed végre!
27/30 A kérdező kommentje:
de az a helyzet, hogy szeretem.... várom hogy fönt legyen msn-en, de nem akarok vele beszélgetni, szeretnék vele találkozni, de nem akarok vele társalogni.... szeretném nem szeretni, de borzasztóan imádom...
2010. okt. 1. 17:57
28/30 A kérdező kommentje:
és most a tesóm nála van, és olyan hányingerem van, és nem tudok mit csinálni magammal, borzasztóan elképesztően megagigaszarul vagyok..... reszabbul mint mikor meghalt egy közeli barátom
2010. okt. 1. 18:24
29/30 A kérdező kommentje:
bevettem egy nagy adag leszarom tablettát, bejött:)
beszélgettem olyan emberekkel, akiket mérhetetlenül tisztelek, és mondták hogy szarjam le, és mivel tényleg tisztelem őket, borzasztó nagyok a szememben, ezt is teszem... :)
nem mondom hogy túl vagyok rajta, de mit csináljak... ne én érezzem már rosszul magam, amikor ők a köcsögök...
2010. okt. 2. 10:54
30/30 anonim válasza:
figyelj! én 14 vagyok és sajnos úgy gondolkozok, (minden lánynál), hogy nagyon fiatal vagyok még,bármi, s bárki jöhet még. Tudom,hogy szarul hangzik,de így van... És tudod,lehet,hogy ismerlek. Remélem nem. Jártál már Álmosvölgyben?
üdv: g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!