Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt a nő miért nem értékeli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a nő miért nem értékeli?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, de jelenleg még nem vagyunk egy pár. Viszont ő szingli. Neke korábban egyszersem volt barátnőm, az idő pedig megy.

Én mindig probálok ennek a nőnek a kedvében állni, fizetni ha megyünk valahová, megkérdezni hogy van, bokokat mondani neki, érdeklődők felőle, és neki is jól esnek ezek. Persze nem vagyok gazdag. Tehát havi 450 ezer forintot keresek, viszont sokszor veszek ajándékokat is.

És mindig az van hogy pl. 3 naponta találkozunk nagyon jól szórakozunk meg együtt vagyunk, aztán utána nem találkozunk, mert ő egyik meg másik férfi "ismerősével" találkozik. És sok férfi ismerőse ilyen 40-es meg 30as vége felé járok kicsit gaztdag meg nagyképű és lusta ügyvezetők, cégvezetők.

ÉS akkor mindig ezekkel van, miközben ők elvárnak cserébe valamit ettől a nőtől. És mindig nekem panaszkodik a nő utána. Mégis együtt van velük, rám meg alig fordit időt, aki végtelenül türelemes vagyok vele immáron 9 hónapja mert 9 hónapja ismerjük egymást. Mindig meghalggatom őt, amikor szüksége van rám. És akkor ő ennek ellenére ismerkedik ilyen bunkó férfiakkal, meg fiúkkal. És akkor iyg mosolyog nekik meg kedves velük..

És nekem ez valahogy nagyon nem tetszik.

Hogy mindenkinek odaadja magát szinte. Nem is értem ezt. Én szeretem őt nagyon, és együtt shzeretnék vele lenne meg összejönni de igy hogyan? Nálam jó pár évvel idősebb a nő, én 28 éves vagyok.

2022. dec. 19. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Szanalmas hulye vagy, megerdemled hogy elveszitsd a penzed. Joval szinteden feluli nore vadaszol, hatha majd osszefekszik veled, de keves vagy hozza. Be kene mar latnod.
2022. dec. 19. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem esik le, hogy nem akar semmi komolyat ez a nő tőled?
2022. dec. 19. 19:38
 3/13 A kérdező kommentje:
De akkor miért szórakozik velem?
2022. dec. 19. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
63%
Mert jólesik az egójának semmi másért
2022. dec. 19. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
20%

Te még naiv gyermeki vagy.

Keress hasonlót, ne romlottat

2022. dec. 19. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Remèlem kamu kérdés ( incel elemek ), mert ha nem akkor egy 450e làbtörlő vagy
2022. dec. 19. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Kamu, ekkora lúzer nincs!
2022. dec. 19. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
2 naponta írod ki, csak pepitában. Nem hiszem el, hogy nem tudtad ezeket neki már elmondani. Jó nagy luzer vagy, eleinte sajnáltalak. De, aki már ennyiszer ki írja ezt, béna. Ha annyira jóban vagy vele, akkor csak vagy vele olyanban, hogy elé állsz.. Ezek szerint rohadtul nem! Ajándékot mersz adni? Dumálni már félsz? Adna neki a búbánat.. Ne aggódj. Bár, ha ekkora nyomi vagy, meg is érdemled,mondjuk ennyi erővel utalhatnál a vakoknak is. 31N
2022. dec. 19. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Mert barátnak tart minimum és kihasznál maximum, azért.

Hányszor írják még le? 🤔

2022. dec. 19. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Időt tölt veled, de nem akar tőled semmit, te meg jó kutya módjára hasalsz előtte. Ennyi a sztori.
2022. dec. 19. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!