Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akik elmúltak 20 és csak elutasítást kaptak eddig? Nem érzed reménytelennek a helyzetedet?
Figyelt kérdés
Nem megy el a kedved a sok elutasítástól?
Nem rossz érzés hogy vannak fiúk akik egyből bejönnek a lányoknak?
Én ebben a helyzetben vagyok és nem egyszerű elfogadni. Ti hogy gondolkodtok?
2022. dec. 18. 18:54
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
20 éves koromra még ha nem is 0, de elképesztően minimális tapasztalatom volt, most vagyok 25, és most úgy néz ki, ebből tényleg valami komoly lesz, de volt hogy évekig semmi se volt, rosszul esett, nehéz ismerkedni, de ettől még nem kell napi 10 ilyen kérdést kiírni ide
4/4 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással nem fogod sokra vinni az élet más területén se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!